Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 17:21

Πρόσκληση για τον Διαγωνισμό "KIDNESS MATTERS" 2018

Written by
1022
Πρόσκληση για τον Διαγωνισμό "KIDNESS MATTERS" 2018

Προσκαλούμε τους αρμόδιους φορείς(σχολεία,σχολές εικαστικών και δημιουργικής απασχόλησης)  να συμμετάσχουν στην ετήσια αφίσα των LIONS HELLAS ΚΗΦΙΣΙΑΣ με θέμα "KIDNESS MATTERS" 2018.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 9,10 και 11 ετών,τα οποία να ανήκουν σε 8μελή τουλάχιστον ομάδα. Το έργο που θα αναδειχθεί πρώτο θα λάβει το ποσό των 5000 δολάριων Αμερικής. Ένα ταξίδι στην Αμερική για να παρευρεθεί ο μαθητής στην τελετή βράβευσης, μαζί με δύο συνοδούς (γονέα και πρόεδρο η αντιπρόσωπο της λέσχης που στηρίζει το παιδί που βραβεύτηκε).  Ακόμη 23 μαθητές θα βραβευθούν με 500 $ Δολάρια ο κάθε ένας.

Όλα τα έργα που θα συμμετάσχουν θα παρουσιαστούν επίσης σε μία επίσημη εκδήλωση (για την ημερομηνία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση) στον Πολυχώρο Τέχνης  GALERIE ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ  οδού Χελιδονούς 28 Ν.Κηφισιά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και τα έργα πρέπει να παραδοθούν έως 31Οκτωβρίου 2018 ύστερα από συνεννόηση στο τηλ. 210 6251732

Πιστεύοντας πως η τέχνη μπορεί να καταγράψει με τον δικό της τρόπο ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ σας προσκαλούμε με χαρά  να συμμετάσχετε και με θέρμη να το προτείνετε στα παιδιά.

'Ολοι μαζί μπορούμε να δείξουμε  στα παιδιά μας δρόμους που θα ξεδιπλώσουν την δημιουργικότητά τους,οδηγώντας τα σε μία καλλίτερη ποιότητα ζωής!

Για περισσότερες πληροφορίες, στοιχεία επικοινωνίας :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(210-62 51 732

Υπεύθυνη για την Αφίσα Ειρήνης της λέσχης Lions  Κηφισιάς-Αθηνών

Πηγή Λυκούδη

Συνθέτις http://www.pigilikoudi.gr

Καλλιτεχνικά υπεύθυνη Galerie δημιουργών

Read 1022 times

Latest from apostaktirio team