Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 14:27

Έλενα Αρμάο, νέο τραγούδι by heaven music

Written by
1064
Έλενα Αρμάο, νέο τραγούδι by heaven music

Έλενα Αρμάο, νέο τραγούδι by heaven music

 

Με μια μπαλάντα που μιλάει για την απόλυτη, ανιδιοτελή αγάπη, επέλεξε να κάνει την είσοδο της στην δισκογραφία η Έλενα Αρμάο.

Η Έλενα Αρμάο βρίσκεται αρκετά χρόνια δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας και επέλεξε να βγει στο προσκήνιο, κάνοντας το δικό της προσωπικό άλμπουμ. Το «ο κόσμος τέλειωσε» είναι το πρώτο από μια σειρά που θα ακολουθήσει και περιμένουμε να περάσει το δικό της ιδιαίτερο στίγμα στο Ελληνικό πεντάγραμμο.

Με μια πληθώρα συνεργασιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, το μέλλον της αναμένεται λαμπρό.

Με την αγάπη της για το τραγούδι και το λαμπερό της χαμόγελο, που συνυπάρχουν αρμονικά με τις φωνητικές της ικανότητες, η αμφισβήτηση για την επιτυχία της, δεν είναι στα πλάνα.

Το πρώτο μάλιστα video clip, το υπογράφει σκηνοθετικά ο καταξιωμένος Αργύρης Διαβολίκης και την μουσική και τους στίχους ο Μάνος Διόλατζης και ο Γιάννης Φωτάκης, ένα δίδυμο που εγγυάται πάντα ένα μελωδικό ταξίδι στις νότες. Τα γυρίσματα του κλιπ, έγιναν στα Sierra studios.

Η δισκογραφική της εταιρία είναι η heaven και αναμένουμε να δούμε την συνέχεια της πορείας της.

Προς το παρόν, θα την κρίνουμε με το τραγούδι που μας παρουσιάζει και μας λέει, με έναν περίεργο τρόπο, πως ενώ ο κόσμος τελείωσε αυτή μπορεί…….. και συνεχίζει…….

Για να την μελετήσουμε περισσότερο, αρκεί να ψάξουμε τα social (όχι και πολύ)…..

https://www.facebook.com/ElenaArmaoofficial/

Read 1064 times

Latest from apostaktirio team