Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 13:46

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΣ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΕΝΕΣ, νέο album με τίτλο "Τα Τραπεζιάτικα"

Written by
737
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΣ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΕΝΕΣ, νέο album  με τίτλο "Τα Τραπεζιάτικα"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΣ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΕΝΕΣ, νέο album  με τίτλο "Τα Τραπεζιάτικα" 

BIO 

Ο Γιάννης Αδάμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα..

Ξεκίνησε γράφοντας στιχάκια σε ηλικία 12 ετών. Στα 13 του ξεκίνησε να μελετάει μουσική καθώς βρίσκει ένα τρίχορδο μπουζούκι του πατέρα του στην αποθήκη της γιαγιάς του. Αμέσως ξεκινάει μαθήματα σε Ωδείο της Καρδίτσας όπου δύο χρόνια αργότερα το εγκαταλείπει λόγο οικονομικών δυσκολιών. Αυτοδίδακτος από τότε μελετάει ακόμη και σήμερα μουσική. Το 2012 αποφασίζει με δύο φίλους του να δημιουργήσουν το μουσικό σχήμα Ροζ Πένες παίζοντας τραγούδια του Γιώργο Μιχαήλ , Θανάση Παπακωνσταντίνου , Σωκράτη Μάλαμα και πολλά ρεμπέτικα σε μαγαζιά της πόλης.

Τον Απρίλιο του 2014 υπογράφει τον πρώτο ανεπίσημο δίσκο(από χέρι σε χέρι) του σχήματος » Στο παραπέτασμα του κόσμου» σε στίχους και μουσική δικούς του σχεδόν σε όλο το album.

Ένα χρόνο αργότερα κάνοντας μια μικρή ανασύνταξη του σχήματος έρχεται ο δεύτερος δίσκος « Οι χαρακιές της γης» όπου υπογράφει τους στίχους σε όλο το album καθώς και την μουσική στα περισσότερα τραγούδια.

To 2017 κυκλοφορεί επίσημα πλέων από την Final Touch του Μίλτου Καρατζά ο πρώτος δίσκος μαζί με τις ροζ πένες ''Αψινθος'' όπου συμμετέχουν Γιώργος Μιχαήλ , Δημήτρης Βαβλιάρας , Σοφία Γεωργαντζή και υπογράφει τους στίχους και την μουσική σε όλο τον δίσκο. Παράλληλα κάνει την μουσική επιμέλεια και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Άγη Δημητρόπουλου ''Ουσακ & Πειραιώτικος '' όπου αναμένεται να συνεχιστούν τα γυρίσματα.

Το 2019 κυκλοφόρησε από την Final Touch / on behalf of Walnut Entertainment του Μίλτου Καρατζά ο πρώτος του προσωπικός δίσκος ''Τα τραπεζιάτικα'' όπου συμμετέχουν Αργύρης Λουλατζης , Σωτήρης Μπαλλάς , Αθανασία Αλεξοπούλου, Χρήστος Κολοβός και Σοφία Μπακαλάκου.

Αυτό τον καιρό παρέα με το σχήμα του Ροζ πένες ετοιμάζει τον τρίτο του δίσκο με τίτλο ''Κόσμε Γλέντα'' που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2021 ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο single του νέου δίσκου ''Βασκάνια΄΄ που ερμηνεύει η Αθανασία Αλεξοπούλου.

Τέλος πραγματοποιεί εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα με το σχήμα του ροζ πένες.  

OFFICIAL LINKS

https://www.youtube.com/channel/UCgGvFQElPV3fJgc-H6okJtA?view_as=subscriber

https://www.facebook.com/giannisadamosofficial

https://www.facebook.com/roz.penes

https://www.instagram.com/giannis_adamos/

https://www.instagram.com/roz_penes/

 

 

Read 737 times

Latest from apostaktirio team