Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 13:27

"ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" στο Αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης – Σάββατο 8 Αυγούστου

Written by
614
"ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" στο Αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης – Σάββατο 8 Αυγούστου

"ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" στο Αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης – Σάββατο 8 Αυγούστου  

"ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"

Μια μουσική, θεατρική και ποιητική συνάντηση στο Αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης  

Η θεατρική ομάδα της Μεγαλόπολης , υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Βασιλείου Φλώρου, διοργανώνει ... από ψυχής εκδήλωση στο πνεύμα του καλοκαιριού, όπου η ποίηση, η θεατρική απόδοση κειμένων και η μουσική δένουν αρμονικά με το επιβλητικό περιβάλλον του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης. 

Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς, υπό την επιμέλεια της συνθέτιδας και κιθαρίστριας Αρετής Κοκκίνου  περιλαμβάνει τραγούδια του καλοκαιριού και του ταξιδιού από την  παράσταση "Να λύσουμε τα αβύθιστα καράβια", που παρουσιάστηκε με επιτυχία το περσινό καλοκαίρι σε διάφορους χώρους εντός κι εκτός Αθηνών. Τα τραγούδια ερμηνεύει η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Θέλμα Καραγιάννη. Στο βιολοντσέλο η Έλσα Παπέλη. 

Στη βραδιά θα ακουστούν ποιήματα του Βασίλη Φλώρου, του Ηλία Παπακωνσταντίνου, του Κωνσταντίνου Μπούρα και των μεγαλοπολιτών ποιητών Ηλία Παπαϊωάννου και Δημήτρη Παρασκευόπουλου από μέλη της θεατρικής ομάδας Μεγαλόπολης

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο δρ Κωνσταντίνος Μπούρας, διακεκριμένος θεατρολόγος, κριτικός και λογοτέχνης, με ομιλία με τίτλο "Θέατρο και Ποίηση" 

Σκηνοθετική επιμέλεια: Βασίλειος Ρ. Φλώρος

Παρουσίαση: Ηλίας Παπακωνσταντίνου 

Αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης

Σάββατο 8 Αυγούστου

Ώρα έναρξης :21.00

Είσοδος: Ελεύθερη

Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/2529929647319342/

 

Read 614 times

Latest from apostaktirio team