Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 13:11

Η Λευκαδίτισσα Πάττυ Καλού τραγουδά για το αγαπημένο σε όλο τον κόσμο Ντεσεβό!

Written by
549
Η Λευκαδίτισσα Πάττυ Καλού τραγουδά για το αγαπημένο σε όλο τον κόσμο Ντεσεβό!

2CV, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! (ΙΟΥΣΤΙΝΗ)

Με ένα 2CV και πολλά όνειρα, η Λευκαδίτισσα Πάττυ Καλού μας παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά single της «2CV, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! (ΙΟΥΣΤΙΝΗ)». Έχοντας ήδη στις αποσκευές της το «Λευκάδα Μάγισσα» που συγκίνησε τους Λευκαδίτες απανταχού και προβλήθηκε από τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας και το «Μπαράκι Καλοκαιρινό» που ακούγεται ήδη στα πιο δημοφιλή bar της χώρας, η Πάττυ Καλού μας επιβεβαιώνει ότι οι μεγάλες αγάπες δεν σβήνουν ποτέ!

«Το 2CV ήταν για πάρα πολλά χρόνια, το οικογενειακό μας αυτοκίνητο» μας αποκαλύπτει η ερμηνεύτρια και συμπληρώνει: «θυμάμαι να ταξιδεύουμε ώρες ατελείωτες για να βρεθούμε σε κάποια άλλη χώρα για τη συγκέντρωση των φίλων 2CV από όλο τον κόσμο!».

Το τραγούδι «2CV, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! (ΙΟΥΣΤΙΝΗ)» σε στίχους του δημοσιογράφου - συγγραφέα Ηλία Γεωργάκη και μουσική της ερμηνεύτριας περιλαμβάνεται στο album «Ντυμένο Όνειρο στο Μπλε» που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη FRIDA RECORDS.

Η κινηματογράφηση έγινε στη Λευκάδα και μπορείτε να δείτε το video εδώ:

 https://www.youtube.com/watch?v=7uYew8P9SjU

Πάττυ Καλού Bio

Γεννήθηκε στη Λευκάδα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με δύο αρχιτεκτονικές διακρίσεις, μεταπτυχιακές σπουδές στο Παν. Αιγαίου και Πτυχίο Πιάνου, Αρμονίας, Αντίστιξης & Ενοργάνωσης  - Δ/νσης Μπάντας. Επίσης, διδάχθηκε ακορντεόν.

Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στη Λευκάδα ενώ παράλληλα τραγουδά, παίζει πιάνο και συμμετέχει σε  πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Έχει διδάξει Πιάνο στο Μουσικό Σχολείο της Λευκάδας και Εικαστικά στο Κδαπ Μέλλον. Έχει εργαστεί στο Δήμο αλλά και την Περιφέρεια Λευκάδας. Το 2016, το τραγούδι «Καντάδα» σε στίχους του ποιητή Ιωάννη Ανυφαντή που μελοποίησε η ίδια σε συνεργασία με τον Στάθη Τσίκρικο, διακρίθηκε σε διαγωνισμό Παραδοσιακής Μουσικής. Στον ίδιο διαγωνισμό διακρίθηκε και η διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού «Τι σε μέλλει» της λευκαδίτικης μπάντας Quartetto Branello στην οποία συμμετείχε ως τραγουδίστρια και πιανίστα.

Από το 2017 είναι μέλος του θεατρικού εργαστηρίου του Πνευματικού Κέντρου του Δ. Λευκάδας, με σκηνοθέτιδα τη Λουκία Κατωπόδη. Το 2019 έγραψε μουσική για τη θεατρική Παράσταση της Κοντυλένιας του Νησιού, που παρουσιάστηκε στον Καναδά, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιουστίνης Φραγκούλη. Τα τραγούδια περιλαμβάνονται στον δίσκο.

Read 549 times

Latest from apostaktirio team