Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 15:16

Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο είναι πλέον πραγματικότητα!

Written by
1308
Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο είναι πλέον πραγματικότητα!

Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο είναι πλέον πραγματικότητα! 

Το ηλεκτρονικό περιοδικό apostaktirio.gr ήταν μια όμορφη ιδέα που γεννήθηκε τον Μάιο του 2010. Προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε κάθε άνθρωπο του Λογοτεχνικού και Καλλιτεχνικού χώρου, κατάφερε πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία το καταξίωσαν ως διαδικτυακό περιοδικό «Πολιτισμού» στις καρδιές όλων.  

Μέσα σε μια δεκαετία το  Αποστακτήριο  φιλοξένησε περισσότερες από 25.000 δημοσιεύσεις, που αφορούσαν νέες εκδόσεις, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, λογοτεχνικούς και καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς, ποιήματα, διηγήματα, άρθρα, φεστιβάλ, εκθέσεις βιβλίων, νέα τραγούδια και πολλά άλλα θέματα που σχετίζονταν με τον κόσμο του Πολιτισμού. Το μεγαλύτερο ωστόσο έργο του Αποστακτηρίου απέναντι στο βιβλίο είναι οι περισσότεροι από 370 σχολιασμοί βιβλίων καθώς και οι περίπου 70 συνεντεύξεις με δημιουργούς. Έχοντας μια στιβαρή και σοβαρή συντακτική ομάδα, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κερδίσει την εμπιστοσύνη ποιητών και συγγραφέων και να συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές σελίδες του είδους της. 

Αυτό το υπέροχο αλλά και πλούσιο σε συναισθήματα ταξίδι στο χρόνο οδηγούσε το Αποστακτήριο βήμα βήμα σε έναν κόσμο που αγαπούσε ιδιαίτερα. Στον γοητευτικό αλλά και δύσκολο συνάμα κόσμο των Εκδόσεων. Κι επειδή τα όνειρα δεν πρέπει να μένουν ανολοκλήρωτα, οι  Εκδόσεις Αποστακτήριο  ξεκινούν πλέον ένα νέο ταξίδι και σας καλούν για άλλη μια φορά να γίνετε συνεπιβάτες του.

Σας ευχαριστούμε.

Επισκεφτείτε τη σελίδα των εκδόσεων: https://www.apostaktirio-books.gr/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read 1308 times

Latest from Super User