Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 10:55

Οι εκδηλώσεις του Δεκεμβρίου στο καφέ της «σχεδίας»

Written by
521
Οι εκδηλώσεις του Δεκεμβρίου στο καφέ της «σχεδίας»

ΛΑΪΒ Δευτέρες στο καφέ της "σχεδίας"

Δευτέρα 13/12: Δραμαμίνη  

Το sui generis, εναλλακτικό ελληνόφωνο συγκρότημα, αποτελούμενο από τα αδέρφια Χάρη και Γιάννη Μιχαηλίδη, θα «εγκαινιάσουν» τα χειμερινά λάιβ της Σχεδίας με τον πιο ταξιδιάρικο, νοσταλγικό, αλλά και αισιόδοξο τρόπο: με την μουσική και τους στίχους τους που μιλούν απευθείας στις καρδιές μας.  

Δευτέρα 20/12: Αλεξάνδρα Κόνιακ acoustic  

Με τραγούδια της ολοκαίνουργια, αλλά και αγαπημένες επιτυχίες από το παρελθόν, η αιθέρια Αλεξάνδρα Κόνιακ θα δώσει μια ατμοσφαιρική ακουστική συναυλία στο καφέ της Σχεδίας λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μαζί της στο πιάνο, ο «μαέστρος της καρδιάς της» και τραγουδοποιός Χρίστος Σερενές, αλλά και ο κιθαρίστας Αλέξης Ζορμπάς. Στον ήχο, ο Παύλος Πανταζόπουλος.  

Δευτέρα 27/12: Idra Kayne x MCD  

Ο μουσικός παραγωγός και dj MCD, κατά κόσμον Δημήτρης Κρητικός και η μοναδική ερμηνεύτρια Idra Kayne θα μας χαρίσουν ένα εκρηκτικό συνδυασμό λάιβ και dj set, στον οποίο θα κυριαρχεί η βελούδινη φωνή της Idra και η-πιο εορταστική από ποτέ-διάθεσή της. Mε δικά τους κομμάτια, αλλά και αγαπημένα covers, θα μας ξεναγήσουν σε ένα ευρύ φάσμα της παγκόσμιας μουσικής. Τα tempo ανεβασμένα σε διάθεση πάρτυ, φυσικά…  

Μείνετε συντονισμένοι για τα λάιβ που έρχονται στη "σχεδία" τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Face Yoga

Η face yoga expert Φωτεινή Καραγεώργου μάς συστήνει έναν φυσικό τρόπο να διατηρούμε το πρόσωπό μας υγιές και λαμπερό. Η Face Yoga έχει πολλαπλά οφέλη για την σωματική και ψυχική μας υγεία.

Αφού, λοιπόν, μας εξηγήσει περί τίνος πρόκειται, θα παραδώσει και ένα σεμινάριο με ασκήσεις για ελαστικό, φωτεινό δέρμα. Θα χαλαρώσουμε και θα (χαμο)γελάσουμε παρέα, απολαμβάνοντας μια αχνιστή κούπα τσάι στο καφέ της χριστουγεννιάτικα στολισμένης «σχεδίας».

Lounge μουσικές θα συμπληρώσουν καταλλήλως το σκηνικό.

Ημέρα: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου

Διάρκεια: 18:00 - 20:00

*8 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το τσάι της επιλογής σας)

Χριστουγεννιάτικη έκθεση

Για όλο το Δεκέμβριο, το καφέ της «σχεδίας» θα πλημμυρίσει με χρώματα και εικόνες, καθώς θα φιλοξενήσει μια αιρετική έκθεση γελοιογραφιών που έχουν δημοσιευτεί στο ελληνικό περιοδικό δρόμου με θέμα (και) τα Χριστούγεννα. 

Συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθούν σκίτσα των Tάσου Αναστασίου, Ιωάννη Εργελετζή, Μιχάλη Κουντούρη, Βαγγέλη Χερουβείμ και Soloúp.

 

 

 

 

 

 

 

Read 521 times

Latest from apostaktirio team