Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 18:52

ΒΑΝΙΛΙΑ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥΤΣΗ

Written by
619
ΒΑΝΙΛΙΑ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥΤΣΗ

ΒΑΝΙΛΙΑ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥΤΣΗ 

Ο  Βίνσεντ είναι ένας γοητευτικός άντρας, καλλιεργημένος και γνωστός εισαγωγέας αποικιακών προϊόντων.  Απολαμβάνει την εργένικη ζωή του, έως ότου  συναντάει τη Βαλέρια, μια όμορφη και έξυπνη επιχειρηματία, που διατηρεί σοκολατερί στον κεντρικό πεζόδρομο Stroget της Κοπεγχάγης. Ανάμεσα τους δημιουργείται μια θυελλώδης σχέση, γεμάτη έντονο ερωτικό πάθος και αχαλίνωτες σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Δεν θα αργήσουν να παντρευτούν και να αποκτήσουν τρία παιδιά . Όμως, η ευτυχισμένη ζωή του ζευγαριού ανατρέπεται, καθώς η ρουτίνα της καθημερινότητας τους οδηγεί σε διαζύγιο.  Η απιστία πλέον αποτελεί μονόδρομο και για τους δυο. Ένα ρομαντικό  μυθιστόρημα μιας άλλης εποχής, με γλυκόπικρη γεύση από bitter Σοκολάτα και επίγευση αρωματικής Βανίλιας.

Μοιρασμένο μεταξύ Δανίας και Σιγκαπούρης, γεμάτο απρόοπτα, ίντριγκες, και αποκαλύψεις. 

Η Ειρήνη Τούτση γεννήθηκε στη Σαλαμίνα, σ' ένα νησί με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Σπούδασε μοντελίστ αλλά την κέρδισε η συγγραφή. Από πολύ μικρή ηλικία, την εντυπωσίαζαν τα παραμύθια και οι εικόνες τους. Καθώς μεγάλωνε όλο και περισσότερο συνειδητοποιούσε ότι ο δρόμος της ήταν ο κόσμος των βιβλίων. Ξεκίνησε την περιπέτεια της στη λογοτεχνική γραφή με ένα παραμύθι. Ήταν Χριστούγεννα και ζώντας έντονα την εορταστική ατμόσφαιρα ανακάλυψε την μαγεία της αποτύπωσης των σκέψεων της σ' ένα λευκό χαρτί. Συνέχισε να γραφεί παραμύθια, και δεν άργησε να δοκιμαστεί σε ποιήματα, διηγήματα και μυθιστορήματα.

Το μυθιστόρημα «Βανίλια Σοκολάτα» είναι το πρώτο της βιβλίο που κυκλοφορεί.

Read 619 times

Latest from apostaktirio team