Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 16:38

5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ από το BORGIAS Fine Art & Design

Written by
2347

Το BORGIAS Fine Art & Design, προκηρύσσει τον 5ο πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής.
Καλούνται οι καλλιτέχνες να μεταφέρουν τις ιδέες τους, που ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα, θα δοθεί διεθνής προβολή.

Το θέμα του Διαγωνισμού είναι: "Ελλάδα 2011 και μετά..."
Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προβάλουν με ένα τρόπο που να φανερώνει τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας με το ύφος που ταιριάζει στον καθένα. (Δραματικό, χιουμοριστικό, συμβολιστικό, σουρεαλιστικό, ρεαλιστικό, μεταφυσικό κ.τ.λ.)
Τα 3 καλύτερα έργα που θα βραβευθούν από την επιτροπή μας και αυτά που μέσω του facebook θα βραβευθούν από το κοινό, θα τύχουν όχι μόνο προβολής από το site μας και από ελληνικά μέσα, αλλά θα αποσταλούν στα κοινοβούλια των ευρωπαϊκών κρατών, Αμερικής και σημαντικών άλλων κρατών των άλλων ηπείρων, καθώς και των διεθνών μέσων ενημέρωσης, ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.

Στόχος είναι, εκτός του ανταγωνισμού για ένα υψηλό εικαστικό αποτέλεσμα, να ευαισθητοποιηθεί η διεθνής κοινή γνώμη και μέσω της Τέχνης να σταλούν πολιτικά ή άλλα μηνύματα που να καταδεικνύουν ότι η χώρα μας έχει άξιο έμψυχο υλικό με ιδέες και όραμα και είναι σε θέση να ξεπεράσει κάθε δύσκολη κατάσταση, όπως το έχει κάνει τόσες φορές στην Ιστορία της.
Καλούμεθα να στείλουμε έξυπνα και περήφανα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση και να διατρανώσουμε ότι η χώρα μας έχει τη δυνατότητα να ξεπερνάει πάντα τα εμπόδια που βγαίνουν μπροστά της.
Οι 50 καλύτεροι πίνακες, όπως θα αξιολογηθούν από την επιτροπή του BORGIAS Fine Art & Design, θα εκτεθούν σε εκθεσιακό χώρο όπου θα βραβευθούν oι έξι νικητές του διαγωνισμού.
Ειδικό έπαινο θα λάβουν και οι υπόλοιποι 44 πίνακες. Στα εγκαίνια της έκθεσης θα παραστούν άνθρωποι των Τεχνών, του Πνεύματος και της Πολιτικής οι οποίοι θα βραβεύσουν τους νικητές.
Παραλαβή των πινάκων θα γίνεται μέχρι Σάββατο 21 Ιανουαρίου.
Οι πίνακες παραλαμβάνονται με το σύρμα ανάρτησης και με όλα τα στοιχεία του διαγωνιζομένου.

Διαστάσεις έργων: Μέγιστο μήκος πλευράς 140cm. Eλάχιστο μήκος πλευράς 80 cm.
Εξυπακούεται ότι κάθε διάσταση μεγαλύτερη ή ίση του 80cm και έως το 140cm είναι δεκτή. π.χ. 80 x 80cm, 140 x 140cm, 80 x 140cm, και κάθε άλλος ενδιάμεσος συνδυασμός.
Υλικά: Ακρυλικό, λάδι, μεικτή τεχνική.
Ηλικίες: 17 ετών και άνω
Βραβεία: Θα ανακοινωθούν σύντομα
Τηλ.: 210 93 234 37, 210 98 82 866

 

πηγή: http://www.borgias-art.gr

Read 2347 times

Latest from Super User