Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 17:16

Διαγωνισμός για τον εορτασμό των 25 χρόνων Erasmus

Written by
3108

Πρόσκληση συμμετοχής σε διαγωνισμό φωτογραφίας, βίντεο και αφίσας στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων Erasmus


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Έχεις μετακινηθεί με το πρόγραμμα Erasmus για σπουδές ή για πρακτική άσκηση; Τώρα είναι η ευκαιρία να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό που προκηρύσσει το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Στείλε μας μια φωτογραφία ή ένα video ή μια αφίσα για το Erasmus και κέρδισε χρηματικό έπαθλο έως 400 ευρώ. Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις ζήσει την εμπειρία που λέγεται Erasmus και να τη μοιραστείς μαζί μας!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1 - Γενικές πληροφορίες

Η εκδήλωση για τον εορτασμό των 25 χρόνων του Erasmus θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 στην Αθήνα (ο χώρος θα επιβεβαιωθεί αργότερα)

2– Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι φοιτητές έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα Erasmus και θέλουν να εκφράσουν καλλιτεχνικά την εμπειρία τους (Δεν είναι απαραίτητο για να συμμετάσχεις να είσαι ενεργός φοιτητής).

3 – Κριτήρια επιλογής

Τα βασικά κριτήρια είναι η αισθητική ποιότητα, η συνάφεια των έργων και η πρωτοτυπία. Κάθε φοιτητής μπορεί να συμμετέχει σε μια μόνο κατηγορία.

4- Βραβεία

Θα δοθούν χρηματικά βραβεία για τους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας ως εξής: 400 ευρώ για τον πρώτο νικητή, 200 ευρώ για το δεύτερο νικητή και 100 ευρώ για τον τρίτο νικητή.

5- Έκθεση υλικού

Το  σύνολο του υλικού που θα αποστείλουν οι φοιτητές στην εκδήλωση της 18ης Μαΐου, θα παρουσιαστεί σε ειδική έκθεση.

6- Τρόπος και προθεσμία Υποβολής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν σε ψηφιακή και έντυπη μορφή (για τις αφίσες και τις φωτογραφίες) το υλικό μέχρι τις 23 Απριλίου τόσο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όσο και στην ταχυδρομική διεύθυνση: Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Μακρή 1, Αθήνα, 11742, υπ’ όψιν κ. Δημήτρη Μαραγκού. (περισσότερες πληροφορίες στο 210-3726397, Δημήτρης Μαραγκός)

7- Τεχνικές λεπτομέρειες

Οι φωτογραφίες και οι αφίσες θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και το όνομα κάθε αρχείου θα πρέπει να φέρει το επίθετο του φοιτητή με λατινικούς χαρακτήρες π.χ Papadopoulos_01, Papadopoulos_02. Επίσης θα πρέπει να αναφέρεται το πλήρες όνομα του φοιτητή στα Ελληνικά, το Πανεπιστήμιο προέλευσης και υποδοχής καθώς και η τοποθεσία που ελήφθη η φωτογραφία. Τα videos θα πρέπει να είναι σε μορφή avi ή mpeg.

Καλή σας επιτυχία!

http://www.iky.gr/IKY/portal/gr/default/CMSGRWindow?action=2&uri=/gr/socrates/erasmus/eras_25year.html

Read 3108 times

Latest from Super User