Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 17:36

Cip Festival - 3ος Photo Marathon

Written by
607
Cip Festival - 3ος Photo Marathon

Cip Festival - 3ος Photo Marathon 

Το 3ο Chania International Photo Festival θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο Μεγάλο Αρσενάλι, στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων από τις 12 μέχρι και τις 18 Αυγούστου του 2020, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει όλη η ανθρωπότητα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρά τις δύσκολες αυτές συνθήκες θα μπορέσουμε να ξαναγυρίσουμε σε παλιότερες δραστηριότητές μας έστω και κάτω από διαφορετικές συνθήκες και συνήθειες. 

Στα πλαίσια του 3ου Cip Festival θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Χανίων Φωτογραφικός Μαραθώνιος, ο οποίος όμως θα είναι φέτος πιο διευρυμένος χρονικά, για να εναρμονιστούμε όλοι στους κανόνες που επιβάλλουν την αποφυγή συνωστισμού. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (δηλώστε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας). 

Ο Μαραθώνιος φέτος θα έχει διάρκεια από την Τετάρτη 12 Αυγούστου, στις 18:00, την ώρα που ανοίγει τις πόρτες του το Cip Festival, μέχρι και το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 23:59. 

Η λήξη του Μαραθωνίου θα είναι το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 23:59 μμ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέχρι τότε να έχουν στείλει με email στο email που δήλωσαν συμμετοχή τις 3 καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξαν στα πλαίσια του Μαραθωνίου. Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα αξιολογηθούν από την επιτροπή. Η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων θα γίνει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 7:00 μμ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και θα σταλθούν email σε όλους του συμμετέχοντες. Επίσης θα αποσταλούν Δελτία Τύπου με τα ονόματα των νικητών στα ΜΜΕ. 

Επικοινωνία:

694.7725.521

211.4052.138 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.cipfestival.com

www.blankwallgallery.com

www.keppedih-cam.gr

 

Read 607 times

Latest from apostaktirio team