Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 10:29

Διεθνής έκθεση φωτογραφίας στη Blank Wall Galelry "Life in the Pandemic"

Written by
422
Διεθνής έκθεση φωτογραφίας στη Blank Wall Galelry "Life in the Pandemic"

Διεθνής έκθεση φωτογραφίας

Life in the Pandemic

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, 20:00

Blank Wall Gallery

Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

 Διάρκεια έκθεσης: Από 21 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2022

Τα τελευταία δύο χρόνια πολλά πράγματα έπαψαν να είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η ζωή όλων μας άλλαξε από τη μία μέρα στην άλλη και όλοι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πραγματικότητα με περιορισμούς.

Η νέα αυτή κατάσταση, όπως ήταν φυσικό δημιούργησε σε όλους μία σειρά από αρνητικά συναισθήματα. Ο φόβος, το άγχος και η απογοήτευση κυριάρχησαν στη σκέψη όλων μας. Σε τέτοιες στιγμές πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να βρουν διέξοδο μέσα από την τέχνη. Η φωτογραφία είναι ένας άμεσος τρόπος για να απεικονίσουν τη νέα πραγματικότητα αλλά και ταυτόχρονα να βρουν διέξοδο σε όλα όσα τους ενοχλούν, να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Σε αυτή την έκθεση, που φιλοξενείται στη Blank Wall Gallery, διεθνείς φωτογράφοι μας δίνουν δείγμα του τι σημαίνει για αυτούς «Η Ζωή στην Πανδημία». Οι επισκέπτες της γκαλερί θα διαπιστώσουν ότι πολλές από τις εικόνες που θα δουν θα τους φανούν οικείες αν και οι συνθήκες ή τα τοπία δεν είναι ελληνικά.

Τελικά τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις των ανθρώπων πολλές φορές μέσα από την τέχνη ταυτίζονται και αν και οι εξωτερικές συνθήκες διαφέρουν.

Σας περιμένουμε στη Blank Wall Gallery από 21 Ιανουαρίου μέχρι και 2 Φεβρουαρίου για να δείτε πώς αντιλήφθηκαν και απεικόνισαν οι καλλιτέχνες την πανδημία σε διεθνές επίπεδο.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η επίσκεψη στο χώρο της γκαλερί πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και με τη χρήση μάσκας.

* Φωτογραφία: Till Schmitz # Germany # Sahra Hands

 

Read 422 times

Latest from apostaktirio team