Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 09:11

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ HARMONY & CREATIVITY

Written by
1450
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ HARMONY & CREATIVITY

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ HARMONY & CREATIVITY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 3ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ HARMONY & CREATIVITY ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τους νικητές του Τρίτου Διαγωνισμού Διηγήματος που διοργάνωσε η Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity σε συνεργασία με την Εναλλακτική Δράση και την Εναλλακτική Ατζέντα. Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Μάριαμ Συρεγγέλα με το διήγημά της «Όνειρο Θερινής Νυκτός». Το δεύτερο βραβείο κέρδισε ο Γιώργος Παγωνάκης με το διήγημά του «Το Άδοξο Τέλος Ενός Γερασμένου Ονείρου Θερινής Νυκτός»*. Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν ο Ιωάννης Χατζαντωνάκης με το διήγημά «Ο Έμπορος» και η Στέλλα Φραντζή με το διήγημά της «Η Γένεση ... Αλλιώς». Και τα τέσσερα διηγήματα θα δημοσιευθούν στις  σελίδες της Εναλλακτικής Δράσης και της Εναλλακτικής Ατζέντας, καθώς και στη σελίδα του perfectenglish και της Ομάδας Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity.

Με την ευκαιρία την αναγγελίας των νικητών θα θέλαμε να τονίσουμε την ικανοποίησή μας και από τη συμμετοχή, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού δεχτήκαμε 151 διηγήματα, και από την ποιότητα των διηγημάτων, καθώς πέρα από αυτά που κέρδισαν τα πρώτα βραβεία, υπήρξε πληθώρα άλλων διηγημάτων, τα οποία ήταν επίσης εξαιρετικά. Η μαζική συμμετοχή, ο ενθουσιασμός και το ταλέντο των υποψηφίων αποδεικνύουν περίτρανα ότι η πνευματική ζωή του τόπου μας ανθεί παρά την πολιτική και οικονομική κρίση— και πώς να μην ανθεί με την πολιτιστική παρακαταθήκη που άφησαν οι Καζαντζάκης, Σεφέρης, Ελύτης, Καβάφης, Ρίτσος, και τόσοι άλλοι— και το μήνυμα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για το μέλλον. Το όραμα της Σχολής μας για τη δημιουργία μιας κοινότητας συγγραφέων με παρόμοια ενδιαφέροντα που βρίσκει χώρο έκφρασης και αναγνωστικό κοινό παίρνει σάρκα και οστά. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στη τελετή βράβευσης, η οποία θα συνδυαστεί με το Φεστιβάλ του Harmony & Creativity την Κυριακή 11 Μαρτίου, που θα περιλαμβάνει δωρεάν σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής, δωρεάν Group Coaching, κοπή πίτας, Ισπανική και Λατινοαμερικάνικη κουζίνα με tortilla española,  paella θαλασσινών  κλπ και πάρτυ Latin. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/events/1367991589971789/

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/events/164458727670350/

* Η ύπαρξη της φράσης «'Ονειρο/Ονείρου Θερινής Νυκτός» και στο πρώτο και στο δεύτερο βραβείο αποτελεί καθαρή, αν και ομολογουμένως σπάνια, σύμπτωση.

 

 

 

Read 1450 times

Latest from apostaktirio team