Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 11:37

Αποτελέσματα 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Λογοτεχνικών Βραβείων στη μνήμη των μ. Χριστόδουλου και Μαρίας Πετρίδη

Written by
1729

 

Το Πετρίδειο Ίδρυμα και το Διαδικτυακό Περιοδικό «Ζωή και Τέχνη» ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Λογοτεχνικών Βραβείων  στην μνήμη των μ. Χριστόδουλου και Μαρίας Πετρίδη, μεγάλων ευεργετών της Πάφου, που αφορούσαν εκδομένα έργα του 2015 στην Ελληνική γλώσσα.

Το βραβείο στο είδος της Νουβέλας ή της Συλλογής Διηγημάτων απονέμεται στο έργο της κ. Κωνσταντίας Σωτηρίου από την Λευκωσία «η Αισέ πάει διακοπές» και το βραβείο στο είδος της Παιδικής Λογοτεχνίας απονέμεται στο έργο «Το κρυμμένο εργοστάσιο παιγνιδιών»  της κ. Βησσαρίας Ζορμπά - Ραμμοπούλου από το Αγρίνιο.

Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τα τρία μέλη της Κριτικής Επιτροπής, την κ. Ελένη Αρτεμίου – Φωτιάδου, την κ. Μαρία Ολυμπίου και τον κ. Κώστα  Βολάκη οι οποίοι αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο για την αξιολόγηση όλων των έργων.

Με τον επιτυχημένο αυτό διαγωνισμό η Πάφος συνεχίζει να δίνει το  στίγμα της στον Πανελλήνιο χάρτη των Λογοτεχνικών Βραβείων κύρους, γεγονός που αναβαθμίζει την εικόνα της στον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού.

Το Πετρίδειο Ίδρυμα προγραμματίζει  την τελετή απονομής των βραβείων το Σαββάτο 18 Φεβρουαρίου 2017 στο Τεχνόπολις 20, η ώρα 5 μ.μ. και ταυτόχρονα  προκηρύσσει  τον 3ο  Λογοτεχνικό Διαγωνισμό τον οποίο εμπλουτίζει πέρα από το είδος της Νουβέλας / Συλλογής Διηγημάτων και της Παιδικής Λογοτεχνίας και με το είδος του Μυθιστορήματος επιδιώκοντας να καταστήσει τον θεσμό αυτό κτήμα των απανταχού Ελλήνων Λογοτεχνών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα  99479733 και 99512558 και στην ιστοσελίδα του περιοδικού Ζωή και Τέχνη στην διεύθυνση lifeandartmagazine.blogspot.com.

Εκ της Διαχειριστικής Επιτροπής

 


Read 1729 times

Latest from Super User