Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 21:55

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ "ΑΔΙΚΟ ΑΙΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ"

Written by
1997
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ  ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ  "ΑΔΙΚΟ ΑΙΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ"

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

"ΑΔΙΚΟ ΑΙΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ"

Ο Δήμος Πλατανιά και το "ΠΑΡΚΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΕΝΤΑΣ" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Στιχουργών Ν. Χανίων προκηρύσσουν Παγκρήτιο διαγωνισμό μαντινάδας με θέμα τα τροχαία ατυχήματα.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Κρήτες, ανεξαρτήτου διαμονής.

Μπορούν να συμμετάσχουν με μια μαντινάδα τους πρωτότυπη και αδημοσίευτη, στέλνοντας μήνυμα στο τηλέφωνο: 6948442689, στη σελίδα Σύλλογος Στιχουργών Ν. Χανίων στο Facebook ή επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση Σύλλογος Στιχουργών Ν. Χανίων, Δημοτική Ενότητα Ελ. Βενιζέλου, Τ.Κ: 73300, Μουρνιές – Χανιά, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως 31 Μαΐου 2018.

Τα έργα δεν επιστρέφονται.

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα αποτελούν έμπειροι στιχουργοί από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Κρητών Στιχουργών "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΥΚΑΛΑΣ" και από τον Σύλλογο Στιχουργών Ν. Χανίων.

Στους διακριθέντες θα δοθούν βιβλία ως έπαθλα.

Συνολικά, θα απονεμηθούν 3 βραβεία, 3 έπαινοι, 3 διακρίσεις και 3 εύφημες μνείες σε εκδήλωση που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση μετά το πέρας του διαγωνισμού.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά την τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας ούτως ώστε να περιοριστεί το θλιβερό φαινόμενο των τροχαίων ατυχημάτων σε καθημερινή βάση.

Η όλη εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης (Αντιπεριφέρεια Χανίων).

 

Read 1997 times

Latest from apostaktirio team