Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 10:25

Διαγωνισμός «Γράφοντας ή απεικονίζοντας την επόμενη ημέρα από την Covid - 19» / Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Written by
859
Διαγωνισμός «Γράφοντας ή απεικονίζοντας την επόμενη ημέρα από την Covid - 19» / Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ                         

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ME ΘΕΜΑ: 

«Γράφοντας ή απεικονίζοντας την επόμενη ημέρα από την Covid -19»                                                    

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά διαγωνισμό με τίτλο:  

«Γράφοντας ή απεικονίζοντας την επόμενη ημέρα από την Covid - 19».

Ο φετινός διαγωνισμός διενεργείται σε συνέχεια των 4 Εθνικών Διαγωνισμών με μια διαφορετική μορφή λόγω των συνθηκών που βίωσε η χώρα μας.

Στο διαγωνισμό φέτος μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι Έλληνες – Κύπριοι πολίτες της Ελλάδας και του εξωτερικού είτε Ενήλικες ανεξαρτήτου Ηλικίας είτε ανήλικοι που συνυπογράφουν την αίτηση συμμετοχής οι γονείς τους.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται είτε να καταγράψουν είτε να απεικονίσουν την ιδέα ή την εμπειρία τους η οποία θα πρέπει να είναι βασισμένη στην επόμενη ημέρα από την Covid – 19.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφραστούν είτε με κείμενα έως 5.000 λέξεων είτε να απεικονίσουν καλλιτεχνικά με τη «γλώσσα» της ζωγραφικής καθώς και άλλων μεθόδων την επόμενη μέρα από τον Covid – 19 (χωρίς περιορισμό συμμετοχών). 

Ο διαγωνισμός ξεκινά με την 1η ανάρτηση του (16 Απριλίου 2021) και καταληκτική ημερομηνία υποβολής των κειμένων – καλλιτεχνικών έργων είναι η 15η Ιουλίου 2020. 

Όλα τα έργα θα πρέπει να αποσταλούν με ηλεκτρονικό τρόπο και συγκεκριμένα στο email i.ch.lampropoulos@gmail.com, όπου και θα λαμβάνεται απαντητικό email για την επιβεβαίωση παραλαβής. 

Τα έργα που θα υποβληθούν θα πρέπει να συνοδεύονται οπωσδήποτε από την αίτηση συμμετοχής των υποψηφίων η οποία βρίσκεται αμέσως μετά τους όρους συμμετοχής. Η υπογραφή και υποβολή της συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (είτε ολογράφως ηλεκτρονικά) δηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού και δηλώνεται από τον υποψήφιο η έγκριση επεξεργασίας των στοιχείων του για τους λόγους του διαγωνισμού, αποστολή email, σχετικών με το διαγωνισμό ή και μελλοντικούς διαγωνισμούς. 

Όσο αφορά τα έργα ζωγραφικής εάν προγραμματιστεί έκθεση ζωγραφικής με θέμα την Covid-19 θα σας σταλούν οδηγίες για την αποστολή τους, ενώ τα κείμενα θα εκτυπωθούν με ευθύνη της Οργανωτικής επιτροπής προκειμένου να εκτεθούν σε δημόσια ανάγνωση. 

Με την υποβολή των έργων οι υποψήφιοι συναινούν για την έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου (eBook) καθώς και με την αναγραφή των στοιχείων τους. Το eBook θα διατίθεται δωρεάν και θα είναι αναρτημένο στην σελίδα του μεταπτυχιακού προγράμματος (http://acare.med.uth.gr/ανακοινώσεις/). Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση βρίσκονται και τα προηγούμενα ebook. 

Όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κειμένων που θα υποβληθούν θα πρέπει να είναι σε έγγραφο word. Προτείνεται να έχουν την εξής δομή: Τίτλος, στοιχεία συγγραφέα (προς δημοσίευση) εισαγωγή, κυρίως θέμα, συμπεράσματα (εάν κάποιος δεν επιθυμεί να αναγραφεί το όνομά του στο eBook καλείται στα στοιχεία συγγραφέα να αναγράψει την λέξη «άγνωστος». Συστήνεται αν τα κείμενα αφορούν πραγματικές καταστάσεις να μην αναφέρονται τα αληθή ονόματα τυχόν συμμετεχόντων για περιγραφές καταστάσεων. 

Όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των έργων σε πρώτη φάση ζητείται να στείλετε σε μορφή jpg αρχείου το έργο σας. 

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε με άλλο τρόπο παρακαλούμε επικοινωνήστε με το email για να σας ενημερώσουμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. 

Η Οργανωτική Επιτροπή του διαγωνισμού ορίζεται από την Διοίκηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και μπορεί να απαρτίζεται από καθηγητές του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ακαδημαϊκούς υποτρόφους, υποψήφιους διδάκτορες,  καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  εκπροσώπους φοιτητών ή αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος. Για την έκδοση του ηλεκτρονικού βιβλίου eBook δεν θα γίνει βράβευση συγκεκριμένων έργων και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Τιμητική Διάκριση την ώρα της παρουσίασης του ηλεκτρονικού βιβλίου η οποία θα λάβει χώρα σε πόλη της Θεσσαλίας, όπου και θα ενημερωθείτε σε δεύτερο χρόνο! Για όσους συμμετέχοντες δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στην παρουσίαση του eBook και την τελετή απονομής των Τιμητικών διακρίσεων ο τρόπος αποστολής τους θα είναι μέσω email.              

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο e-mail: i.ch.lampropoulos@gmail.com  

   Ο Δ/ντης του Μεταπτυχιακού Π.Φ.Υ.                                           Ο Δ/ντης της Πνευμονολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Λ. 

                 Αν. Καθηγητής                                                                                        Καθηγητής 

                Σ. Ζαρογιάννης                                                                                 Κ.Ι. Γουργουλιάνης      

 _________________________________________________________________________________________________________________________________

            Παρακάτω η αίτηση συμμετοχής:

Read 859 times

Latest from Super User