Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 14:09

Anima Εκδοτική - 1ος διαγωνισμός Παιδικού Παραμυθιού

Written by
3948
Anima Εκδοτική - 1ος διαγωνισμός Παιδικού Παραμυθιού

 

Η Anima έχει την τιμή και τη χαρά να σας καλέσει να συμμετάσχετε στον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Παιδικού Παραμυθιού που διοργανώνει με ελεύθερο θέμα.

Ο διαγωνισμός ξεκινά Τη Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι πάνω από  18 χρονών με ένα ή με δύο παιδικά παραμύθια μέχρι 500 λέξεις το κάθε ένα.

Τα κείμενα συμμετοχής στο διαγωνισμό  πρέπει να είναι στην Ελληνική γλώσσα και οι συμμετοχές να αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση του Εκδοτικού Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπ ́ όψιν Κας Ραζή  Άννας, με την ένδειξη: ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Παιδικού Παραμυθιού. Μαζί με τις ιστορίες ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να στείλει και ένα μικρό βιογραφικό.

Το βραβείο είναι η έκδοση των πέντε καλύτερων παραμυθιών από την Anima.

Τους όρους του διαγωνισμού θα τους βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στο blog μας animapublications.blogspot.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις εκδόσεις Anima στο 2155510304 ή μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

1ος διαγωνισμός Παιδικού Παραμυθιού Anima 

Το θέμα του Διαγωνισμού για τα για τα παιδικά παραμύθια είναι ελεύθερο. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν περάσει το 18 έτος της ηλικίας τους, γράφουν στην Νέα Ελληνική Γλώσσα και διαμένουν σε οποιοδήποτε μέρος. 

Η συμμετοχή θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση : 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Υπ ́ όψιν της Κα. Ραζή Άννας, με την ένδειξη:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Παιδικού παραμυθιού

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2155510304 καθημερινά από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι και Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

 

Άλλος τρόπος αποστολής συμμετοχών δεν θα γίνεται δεκτός 

Οι συμμετοχές πρέπει να αποσταλούν μέχρι 31 Ιανουαρίου 2017. 

Όροι διαγωνισμού

  • Τα παιδικά παραμύθια υποβάλλονται δακτυλογραφημένα σε μορφή αρχείου doc ή pdf.
  • Κάτω απ’ τον τίτλο του παραμυθιού αναγράφεται υποχρεωτικά το όνομα του συγγραφέα, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • Μαζί με το παραμύθι ο διαγωνιζόμενος χρειάζεται να στείλει και ένα βιογραφικό.
  • Τα παραμύθια δεν έχουν συμμετάσχει σε άλλο διαγωνισμό και δεν θα έχουν εκδοθεί ή δημοσιευτεί σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή (βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες ή διαδίκτυο.
  • Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με όλους ανεξαιρέτως τους όρους συμμετοχής θα

αποκλείεται από το διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση του διαγωνιζόμενου.

  • Με την αποστολή του παραμυθιού ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση.
  • Με την αποστολή του παραμυθιού ο διαγωνιζόμενος εκχωρεί στην Anima Εκδοτική το αποκλειστικό δικαίωμα για δημοσίευση του σε βιβλίο (εφόσον διακριθεί στο διαγωνισμό). Οι διαγωνιζόμενοι αποδέχονται ότι το μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου που θα εκδοθεί και αντιστοιχεί στο ποσοστό των δικαιωμάτων του συγγραφέα, θα παραχωρηθεί στην Anima Εκδοτική
  • Οι νικητές αποδέχονται πως δεν θα λάβουν οικονομικό αντάλλαγμα από την πώληση του βιβλίου, πέρα από 5 δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου, τα οποία δεν δικαιούνται να μεταπωλούν.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων. 

Επιπλέον οδηγός για τα παραμύθια.

  • Τα παραμύθια απευθύνονται σε παιδιά από 3 μέχρι και 7 ετών.
  • Τα παραμύθια δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 500 λέξεις.
  • Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να διαγωνισθεί με μία ή δύο ιστορίες. Περισσότερες των δύο ιστοριών καθιστούν άκυρη τη συνολική συμμετοχή του διαγωνιζομένου. 

Η κριτική επιτροπή

Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από συνεργάτες της Anima Εκδοτικής εξειδικευμένους στο παιδικό βιβλίο.

 

Οι νικητές

Τα πέντε καλύτερα παραμύθια θα εκδοθούν από την Anima Εκδοτική

Η τελική απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι οριστική και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mail στη διεύθυνση επικοινωνίας που θα έχουν δηλώσει στο βιογραφικό τους ή/και τηλεφωνικά.

Τρόπος βαθμολογίας

  • Η βαθμολογία θα γίνει ατομικά και ξεχωριστά χωρίς από κοινού συζήτηση από την Αναγνωστική Επιτροπή η οποία αριθμεί 5 μέλη με πρώτη ιδιότητα, την ιδιότητα του αναγνώστη. Οι βαθμολογίες είναι ισότιμες , ο μέσος όρος βγαίνει με ίση συμμετοχή κάθε ενός αναγνώστη, στην αντίστοιχη κατηγορία συμμετοχής .
  • Για να προκύψει βαθμολόγηση για βραβεία θα πρέπει οι συμμετοχές να ξεπερνούν τις 15, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα χορηγηθούν μόνο έπαινοι συμμετοχής.
  • Σε περίπτωση ισοψηφίας δίνονται εξ ημισείας τα βραβεία, ενώ σε περίπτωση μη υπέρβασης του ορίου διαγωνιζομένων δε δίνεται το αντίστοιχο βραβείο.

 

Τα μη βραβευθέντα έργα δεν επιστρέφονται, ούτε υποχρεούται η Anima Εκδοτική να κοινοποιήσει τη βαθμολογία τους. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού όλα τα μη βραβευθέντα έργα καταστρέφονται.

Όλα ή κάποια από τα διακριθέντα έργα δύναται να τυπωθούν, να εκδοθούν, να αναρτηθούν στο διαδίκτυο, να δημοσιευτούν, να αναπαραχθούν από την Anima Εκδοτική, χωρίς όμως να υφίσταται σχετική υποχρέωση της Anima Εκδοτικής.

Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιήσει τους παρόντες όρους κατά την κρίση της, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκεια του διαγωνισμού, να τον ανακαλέσει ή να μεταθέσει την ημερομηνία ανάδειξης των νικητών και έκδοσης των βιβλίων τους. Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις θα αποσταλούν ηλεκτρονικά εγκαίρως στους συμμετέχοντες, προς τους οποίους είναι δεσμευτικές. Η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει αναφορικά με τις εν λόγω τροποποιήσεις.

 

 

 

Read 3948 times

Latest from apostaktirio team