Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 11:35

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ HARMONY & CREATIVITY

Written by
2426
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ HARMONY & CREATIVITY

 

 

Η Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity διοργανώνει τον 2ο διαγωνισμό διηγήματος. Τα διηγήματα θα είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα, με ελεύθερο θέμα και μέχρι 3000 λέξεις. Τις συμμετοχές σας μπορείτε να στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. χωρίς ψευδώνυμο, μέχρι τις 5 Μαρτίου 2017. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στον διαγωνισμό δεν μπορούν να λάβουν μέρος σπουδαστές και συνεργάτες του Harmony & Creativity. Ο συγγραφέας του καλύτερου διηγήματος θα κερδίσει δωρεάν παρακολούθηση τριμηνιαίου κύκλου μαθημάτων της σχολής και το έργο του θα δημοσιευτεί στις σελίδες του Harmony & Creativity. Η τελετή βράβευσης θα γίνει στις 12 Μαρτίου 2017.

Εισηγητής των μαθημάτων είναι ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, ο οποίος σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ από το Πανεπιστήμιο Winthrop της South Carolina (ΗΠΑ), διδακτορικού από το TCU (ΗΠΑ) στη Σύγχρονη Λογοτεχνία και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία).
Είναι συγγραφέας ακαδημαϊκών άρθρων που αφορούν τη λογοτεχνία, ετοιμάζεται να εκδώσει ένα ιστορικό μυθιστόρημα για την Πάρο την εποχή του Μπαρμπαρόσα και παράλληλα συγγράφει ένα μυθιστόρημα στα πλαίσια του διδακτορικού του με ήρωα τον Νίκο Καζαντζάκη. Έχει διδάξει επί μακρόν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Παρακολουθήστε βιντεοδιδασκαλία του σε θέμα δημιουργικής γραφής
https://www.youtube.com/watch?v=t55B9amUlGw&t=253s

Harmony & Creativity, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,6980383703.

 

 

 

Read 2426 times

Latest from apostaktirio team