Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 18:36

EYELANDS - 7ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ - 2017

Written by
2261
EYELANDS - 7ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ - 2017

EYELANDS - 7ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ - 2017

H ιστοσελίδα Eyelands σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παράξενες μέρες, ανακοινώνει την έναρξη του έβδομου διαγωνισμού διηγήματος, σε δύο τμήματα: ελληνικό και αγγλόφωνο.

Θέμα του διαγωνισμού: «Παράξενοι Έρωτες»

Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοιχτός από τις 20 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Ιουνίου 2017. Το πρώτο βραβείο για καθένα από τα δύο τμήματα είναι: δωρεάν διακοπές 7 ημερών σε στούντιο σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Κρήτης. Τα διηγήματα της Μικρής Λίστας θα εκδοθούν σε δύο διαφορετικές συλλογές, ελληνική και αγγλική από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες. Υπάρχουν συλλεκτικά βραβεία για τον πρώτο νικητή και για τρεις ακόμη συγγραφείς, φτιαγμένα ειδικά για το διαγωνισμό του eyelands.

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ  

(Ελληνικό τμήμα)

1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι: «Παράξενοι Έρωτες».

Οι διαγωνιζόμενοι συγγραφείς μπορούν να στείλουν ένα διήγημα (ή διηγήματα) μέχρι 2500 λέξεις. Γίνονται δεκτά κείμενα στην ελληνική γλώσσα.

2. Δεν υπάρχουν περιορισμοί εθνικότητος ή τόπου διαμονής του συγγραφέα.

3. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η αγορά ενός βιβλίου των εκδόσεων «Παράξενες μέρες» μέσα από την ιστοσελίδα τους: www.paraxenesmeres.gr 

4. Τα διηγήματα δεν θα πρέπει να έχουν βραβευθεί σε άλλο λογοτεχνικό διαγωνισμό, να έχουν εκδοθεί ή να έχουν δημοσιευθεί σε βιβλίο ή έντυπο. Δεν υπάρχει πρόβλημα  αν έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

5. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι απαραίτητο να δηλώσετε ένα ονοματεπώνυμό ή ψευδώνυμο. Θεωρούμε επίσης ως ηλεκτρονική σας διεύθυνση εκείνη μέσω της οποίας στέλνετε τη συμμετοχή σας. Εάν αυτό δεν ισχύει πρέπει οπωσδήποτε να το δηλώνετε, προσθέτοντας ένα e-mail επικοινωνίας.

- Τα διηγήματα θα γίνονται δεκτά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή που θα σταλεί στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   ή  info@paraxenesmeres.gr

 -στο mail θα υπάρχει επισύναψη του κειμένου σε μορφή word.doc ή docx αλλά όχι σε pdf.

6. Όλα τα διηγήματα ελέγχονται από τη σύνταξη της ιστοσελίδας, γίνεται καταμέτρηση των λέξεων και αφαιρούνται όλα τα προσωπικά στοιχεία του συγγραφέα ώστε να τα διαβάσουν οι κριτές με τον κωδικό αριθμό. Οι συμμετοχές με ψευδώνυμο γίνονται δεκτές μόνο στην πρώτη φάση του διαγωνισμού. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι συγγραφείς που συμμετείχαν με ψευδώνυμο και θα έχουν επιλεγεί για την έκδοση θα πρέπει να στείλουν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και ένα σύντομο βιογραφικό.

7. Δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό συνεργάτες του eyelands.gr και των εκδόσεων Παράξενες Μέρες ούτε και συγγραφείς που έχουν εκδώσει βιβλία τους στην σειρά Παράξενες Μέρες στην Ελλάδα.

 Δεν υπάρχει περιορισμός για όσους έχουν στείλει κατά καιρούς συνεργασίες τους στο eyelands.

8. Όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι η συμπλήρωση του 18ου έτους του διαγωνιζόμενου την ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού.

 Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι η αγορά ένός βιβλίου από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες

**

 

Περισσότερες πληροφορίες

www.eyelands.gr

www.paraxenesmeres.gr

 

*

links

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

eyelands/Αρχική - Συνεργασίες/ Διαγωνισμοί

eyelands/ Storyland - Short Stories

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

www.paraxenesmeres.gr

www.strangedaysbooks.gr

THREE-ROCK ΣΤΟΥΝΤΙΟ

http://three-rock.blogspot.gr/

OMODAMOS CLAYART

http://www.rethymnoguide.com/omodamos/

 

*αφίσα διαγωνισμού: πίνακας που μας παραχώρησε ευγενικά η Αντριάνα Μίνου

(συγγραφέας του βιβλίου Παιδικά Νουάρ, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες)

 

 

Read 2261 times

Latest from apostaktirio team