Λάβετε μέρος στον πρωτότυπο διαγωνισμό δημιουργικής γραφής
με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο σας ντετέκτιβ
και δείτε δημοσιευμένη την ιστορία σας
σε μια ειδική ψηφιακή έκδοση.


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αγαπούν, υποστηρίζουν και εκδίδουν συστηματικά αστυνομική λογοτεχνία. Το πρώτο αστυνομικό μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε από το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ήτανΟι θάλασσες του Νότου του Manuel Vazquez Montalban το 2001 και έκτοτε έχουν εκδοθείπερισσότεροι από 180 τίτλοι των σημαντικότερων ελλήνων και ξένων συγγραφέων.


Τιμώντας αυτή τη μακρά παράδοση, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ανακηρύσσουν το 2015 σε έτος Noir, το γιορτάζουν με πολλά νέα αστυνομικά βιβλία των σπουδαιότερων εκπροσώπων του είδους, αλλά και παλαιότερα που διέγραψαν μια πετυχημένη πορεία, αγαπήθηκαν από το αναγνωστικό κοινό και κυκλοφορούν και πάλι σε μορφή pocket, καθώς και με πολλές δράσεις, πρωτοβουλίες και μεγάλους διαγωνισμούς που θα προσελκύσουν τους φαν του αστυνομικού και όχι μόνο.


Με αφορμή το έτος Noir, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να λάβετε μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό δημιουργικής γραφής με πρωταγωνιστή έναν από τους δώδεκα πιο αγαπητούς και δημοφιλείς ντετέκτιβ των βιβλίων μαςΔιαλέξτε τον ήρωα που σας εμπνέει περισσότερο και δημιουργήστε τη δική σας σύντομη αστυνομική ιστορίαέκτασης 1.500 λέξεων! Οι δώδεκα καλύτερες ιστορίες, μία με καθέναν από τους δώδεκα παρακάτω επιθεωρητές, θα συμπεριληφθούν σε μια ειδική ψηφιακή έκδοση που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο τέλος του 2015, ενώ πολλές ακόμη απολαυστικές εκπλήξεις περιμένουν όλους τους συμμετέχοντες, οι λεπτομέρειες των οποίων θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού.


Οι ιστορίες θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά έως τις 31 Αυγούστου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στο θέμα του e-mail πρέπει να αναγράφεται: ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Στο σώμα του μηνύματος πρέπει να σημειώνονται τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας), το όνομα του επιθεωρητή που επιλέγετε για πρωταγωνιστή της ιστορίας σας, ενώ η ιστορία να είναι συνημμένη σε αρχείο .doc.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ


1. Ο Χάρι Χόλε του Jo Nesbo
2. Ο Πάτρικ και η Ερίκα της Camilla Lackberg
3. Η Άνικα Μπένγτζον της Liza Marklund
4. Η Φριεντρίκα Μπέργιμαν της Kristina Ohlsson
5. Η Ρεμπέκα Μάρτινσον και η Άννα-Μαρία Μέλα της Åsa Larsson
6. Η Ομάδα Άλφα του Arne Dahl 
7. Ο Βαν Βέτερεν του Hakan Nesser
8. Ο επιθεωρητής Έτλεντουρ του Arnaldur Indridason
9. Ο Τζον Ρέμπους του Ian Rankin
10. Η Κέι Σκαρπέτα της Patricia Cornwell
11. Ο Χάρης Νικολόπουλος της Χίλντας Παπαδημητρίου
12. Ο Παύλος Γ. της Μαρλένας Πολιτοπούλου

Βρείτε
ΕΔΩ χρήσιμες πληροφορίες για τους δώδεκα ντετέκτιβ / επιθεωρητές / ερευνητές / ομάδες εξιχνίασης εγκλημάτων, ώστε να επιλέξετε είτε απλά τον αγαπημένο σας είτε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο για ήρωα και πρωταγωνιστή της δικής σας ιστορίας. 
Διαβάστε προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού που θα βρείτε ΕΔΩ και ξεκινήστε!

Μείνετε συντονισμένοι για την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και τις υπόλοιπες δράσεις που θα συνοδεύουν τον διαγωνισμό!