IKAΡΙΑ - ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Ένα πλήρες πολυτελές εγχειρίδιο που σκοπό έχει την ανάδειξη των αναρριχητικών παραδείσων του νησιού της Ικαρίας.


Οι Εκδόσεις iWrite και το boulderingikaria.gr, παρουσιάζουν τον νέο πρωτότυπο αναρριχητικό οδηγό για το μαγευτικό νησί του ανατολικού Αιγαίου. Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ανακαλύψτε ένα νέο, πολλά υποσχόμενο αναρριχητικό παράδεισο, με μοναδικούς γρανιτένιους σχηματισμούς, στο νησί της Ικαρίας!  Ο οδηγός περιλαμβάνει 300 περάσματα boulder που έχουν διανοιχθεί έως σήμερα στις περιοχές Άγιος Ισίδωρος, Πέζι, Πρινέ, Μαύρη, Μαυριάνου, Κάλαμος, Ακρωτήρι, Μαγγανίτης, Καρκινάγρι με χαράξεις σε φωτογραφίες, σκίτσα και χρήσιμες πληροφορίες για το νησί. Ενημερωθείτε για τοπικές επιχειρήσεις σχετικά με τη διαμονή, το φαγητό, τη διασκέδαση και τη μετακίνηση στο νησί, καθώς και για άλλες πληροφορίες σχετικά με την κουλτούρα τα τοπικά προϊόντα, τα έθιμα κλπ. Ο οδηγός έχει εύχρηστο μέγεθος και είναι δίγλωσσος (ελληνικά- αγγλικά).

Η Ικαρία είναι ένας πολλά υποσχόμενος αναρριχητικός παράδεισος, τόσο για bouldering όσο και για sportαναρρίχηση και δίνει τη δυνατότητα επίσκεψης για εναλλακτικό τουρισμό όλο το χρόνο- λόγω του καλού κλίματός της και της ποικιλίας αναρριχητικών πεδίων.


Λίγα λόγια για τους συγγραφείς
Ο έντυπος οδηγός «Ικαρία – Αναρριχητικός Οδηγός του Νησιού» – «BOULDERING IKARIA» είναι η πρώτη προσπάθεια ευρείας ανάδειξης του έργου των Ευάγγελου Καστανιά, Αντώνη Σκευοφύλακα και Δονάτου Μπότου που ξεκίνησε επίσημα το 2012 με την υποστήριξη του Δήμου Ικαρίας για τη διάνοιξη Αναρριχητικών Πάρκων στο νησί της Ικαρίας.


Ένα ιδιαίτερο βιβλίο των Εκδόσεων iWrite
Με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου Δραστηριοτήτων "Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή"
www.iWrite.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αθήνα | Κάνιγγος 23 - Κέντρο | 211 01 26 900
Θεσσαλονίκη | Μπαλταδώρου 11 - Κέντρο | 2311 27 28 03