Κάντε το... Κλικ στη Ζωή σας!
του Τάσου Ζαχαριάδη

Αριθμ. σελίδων: 42
ISBN: 978-618-5226-10-7
Διαστάσεις: 14x21
Τιμή: 5 €
Έτος έκδοσης: 2016


Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου ο Τάσος Ζαχαριάδης μας οδηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο στον κόσμο της ηλεκτρονικής τραπεζικής. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν χρηστικό οδηγό που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε χρόνο και χρήμα εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι ελληνικές τράπεζες μέσα από τα εναλλακτικά δίκτυα τους.
Διαθέτοντας έναν υπολογιστή και πρόσβαση στο σύστημα της τράπεζας, μπορεί κάποιος να εκτελέσει μια σειρά από συναλλαγές όπως μεταφορές κεφαλαίων, πληρωμές οφειλών σε ιδιώτες και στο δημόσιο, πληρωμές καρτών, εξόφληση λογαριασμών ρεύματος, τηλεφώνου, νερού και πολλών άλλων.
Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για το e-banking συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο : παρεχόμενες υπηρεσίες, ασφάλεια συναλλαγών, τα sites των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, ο Διεθνής Τραπεζικός Λογαριασμός ή IBAN.
Με ένα κλικ λοιπόν, έτσι απλά, εύκολα και γρήγορα μπαίνετε στον κόσμο της ηλεκτρονικής τραπεζικής και μετά από λίγο καιρό εξάσκησης θα μπορείτε να κάνετε στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας πράγματα που μέχρι τώρα σας φαίνονταν απλησίαστα.
Τολμήστε και κάντε το επόμενο βήμα διευκολύνοντας τη ζωή σας!
Ένας χρηστικός οδηγός για την πλοήγησή σας
στα ηλεκτρονικά κανάλια των τραπέζων

Με εκτίμηση,
εκδόσεις Μέθεξις
2310-278301
wwww.metheksis.gr