Παγκόσμιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2017»


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ   ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:


Οι συμμετέχοντες θα στείλουν το έργο τους ταχυδρομικώς απλά, όχι συστημένα, σε δύο αντίγραφα έως τις 31 Ιανουαρίου 2017:

Προς Γεν. Γραμματέα : Αικ. Μπατάλια / Διεύθυνση: Ήλιδος 48 και

Πολυγύρου 17, Τ.Κ.  11527 και Αποστολέας θα γραφεί το ψευδώνυμο του Δημιουργού.


Στον ίδιο φάκελο, στον οποίο θα αποσταλεί το έργο, θα τοποθετηθεί και ένας μικρότερος σφραγισμένος φάκελος που εξωτερικά θα αναγράφει πάλι το ψευδώνυμο του συμμετέχοντος και στο εσωτερικό του θα αναγράφονται σε μια σελίδα τα πραγματικά προσωπικά στοιχεία του συμμετέχοντος: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας (με Τ.Κ.), Τηλέφωνο επικοινωνίας (Σταθερό και κινητό), e-mail, Ψευδώνυμο, Τίτλο και Λογοτεχνικό είδος του έργου (που διαγωνίζεται). Αυτός ο φάκελος θα ανοιχθεί μετά από την έκδοση των αποτελεσμάτων με αναφορά στο ψευδώνυμο.

Η αποστολή της συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή θα βοηθήσει στην ταχύτερη διεξαγωγή του διαγωνισμού. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Παράκληση να σταλούν όλες οι συμμετοχές και σε ηλεκτρονική μορφή, με εξαίρεση μόνο για αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ο Διαγωνισμός λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2017 και περιλαμβάνει τα κάτωθι είδη: Ποίημα, Χρονικό, Διήγημα, Μουσικό στίχο, Φωτογραφία, Ζωγραφική και οποία αναφορά σχετική με την προβολή του έργου του ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ. Τον διαγωνισμό θα διεξαγάγει 5μελής Επιτροπή Αξιολόγησης που θα αποτελείται από Λογοτέχνες εγνωσμένου κύρους και σχετικής εμπειρίας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν κάθε τι που θα φώτιζε και θα συνέβαλε στην ανάδειξη του βίου και της προσωπικότητας του, στην προώθηση του έργου του σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Διευκρινιστικά: το ποίημα να μην υπερβαίνει τους 30 στίχους (δύο λεπτά απαιτουμένου χρόνου απαγγελίας) και το διήγημα τις 6 σελίδες.