Παρουσίαση 16/02/19 (Μελίκη):Το Μυστικό του Πέτρινου Βιβλίου (Ελισάβετ Δελιοπούλου)
Παρουσίαση 16/02/19 (Μελίκη):Το Μυστικό του Πέτρινου Βιβλίου (Ελισάβετ Δελιοπούλου)
Οι Εκδόσεις Πηγή, η συγγραφέας Ελισάβετ Δελιοπούλου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο «Το Μυστικό του Πέτρινου Βιβλίου».
Για το βιβλίο εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν: ο κ. Ακριτίδης Αλέξανδρος (Συγγραφέας και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης), η κ. Χρυσούλα Μουλαρτζή (Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Μελίκης Ημαθίας, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 18:30 μ.μ.
Σας περιμένουμε!
Από το οπισθόφυλλο
Ένα ταξίδι; Ναι, ένα ταξίδι, που θα κάνουν πέντε φιλαράκια για να ανακαλύψουν τη ζωή και την ομορφιά της. Να νιώσουν το νόημα της φιλίας και να γνωρίσουν τη δύναμη της αγάπης και τη μαγεία του έρωτα. Θα πρέπει να περάσουν, όμως, τις Συμπληγάδες του Μυστηρίου για να καταφέρουν να φτάσουν ως το τέλος.
Ποια είναι η δύναμη που οδηγεί τα βήματά τους;
Ποιος κινεί τα νήματα της δικής τους ιστορίας;
Κανείς δεν γνωρίζει. Θα πρέπει να γνωρίσουν το άγνωστο για να αγγίξουν στην αλήθεια. Να ακροβατήσουν μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας, χωρίς να χάσουν τη λογική τους.
Και θα τα καταφέρουν!
Θα φέρουν γύρα όλη τη γη. Θα γοητευτούν από νεράιδες και θα τα βάλουν με θηρία. Θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους και θα ματώσουν από τον πόνο και την πίκρα, για να μπορέσουν να γευτούν τη γλύκα της χαράς.
Και σαν φέρουν εις πέρας τους άθλους που τους αναλογούν, θα βρεθούν στο μονοπάτι της ευτυχίας. Βαδίζοντάς το, θα ανακαλύψουν κάτι που όλοι ψάχνουμε, αλλά που μόνο τα μάτια της ψυχής μπορούν να δουν, γι' αυτό και λίγοι καταφέρνουν να το γνωρίσουν. Το Μυστικό της Ζωής!
Η συγγραφέας
Η Ελισάβετ (Βέτα) Δελιοπούλου είναι κάτοικος Κυψέλης Ημαθίας, παντρεμένη, με τρία παιδιά. Τελείωσε Σχολή Λογιστικής κι εργάστηκε σε διάφορες ιδιωτικές εταιρίες ως εργάτρια, πωλήτρια και υπάλληλος γραφείου.
Ασχολείται με τη λαογραφία και τους παραδοσιακούς χορούς. Έχει γράψει πολλά θεατρικά για λογαριασμό πολιτιστικών συλλόγων, αποκλειστικά στη ντοπιολαλιά του τόπου της (του Ρουμλουκιού).
Αρθρογραφεί ως «Μαμά Βέτα» στη Διαδικτυακή Πύλη «Αλεξάνδρεια-Γιδάς», για θέματα που αφορούν την Ελληνίδα μάνα και γυναίκα. Στην ίδια Διαδικτυακή Πύλη έχει αναρτήσει μία σειρά επεισοδίων με τίτλο «Η Λισσάβου απ' του Ρουμλούκ'», που πραγματεύονται την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.
Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το διάβασμα, το οποίο λατρεύει.
Latest from apostaktirio team
- Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2026 - Ελληνοαυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος
- ''Nothing to Hide'': Μια παράσταση για όσους τολμούν να φανούν
- 22ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος για το έτος 2026 από την Ένωση Λογοτεχνών Β. Ελλάδας
- "Αρμονία – Ανάμεσα στο χρώμα και την ύλη", ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών
- Εθελοντική Αιμοδοσία από την ομάδα «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ»
- «Λυσιστράτη» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
- Ένα νέο single | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ Feat Χριστίνα Τσεμαλίδου | ''ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ'' & ''ΖΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ''
- Παραδοσιακό γλέντι στο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου από τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής «Η Ροδιά»
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση «Όλα τα πήρε το καλοκαίρι»
- 8ο PHOTONET GALLERY - ΑΘΗΝΑ, "ΜΕΛΑΝΥΘΡΟΣ"
- Ledisi (US) “For Dinah” live στην Αθήνα
- Θανάσης Σαμαράς «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» | Stand Up Comedy
- Αρσέν Λουπέν: Το μυστήριο της Κούφιας Βελόνας
- NAOMI MUTOH "La Pesanteur et la Grâce" SOLO BUTOH PERFORMANCE
- SWAN — Το Ακροβατικό υπερθέαμα της Κίνας που κατέκτησε το Μπολσόι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- H Χρυσάνθη Ιακώβου σχολιάζει τη συλλογή διηγημάτων του Τάσου Χανλίογλου «Να σε παρηγορήσω ήρθα», Εκδόσεις Αποστακτήριο
- ΔΟΓΜΑ ΜΠΕΓΚΙΝ: Ένα ταξίδι στο εφιαλτικό 2125 από την Ομάδα ΚΛΕΨύΔΡΑ
- «ΕΓΚΑΤΟΝ 2» του Αργύρη Χριστομάγνου
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση "Σώμα καλοκαιριού"
