Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 15:39

"Πες μου Ένα Τραγούδι": η Μικαέλα Δαρμάνη ερμηνεύει μια αληθινή ιστορία!

Written by
606
"Πες μου Ένα Τραγούδι": η Μικαέλα Δαρμάνη ερμηνεύει μια αληθινή ιστορία!

"Πες μου Ένα Τραγούδι": η Μικαέλα Δαρμάνη ερμηνεύει μια αληθινή ιστορία! 

Το  νέο τραγούδι της Μικαέλας Δαρμάνη έρχεται να μας εμπνεύσει με μια συνεργασία έκπληξη που αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμα της σε ένα πανέμορφο και μοναδικό ηχογράφημα.

Όταν την πρωτoάκουσε σε ζωντανή εμφάνιση ο ελληνικής καταγωγής παραγωγός Byron DSakorafos κατευθείαν της έκανε πρόταση συνεργασίας. Το θέμα ήταν αγγλόφωνες συνθέσεις του καταξιωμένου KeithRPearson να διασκευαστούν και να αποδοθούν για πρώτη φορά στα Ελληνικά.

Εδώ η μοναδική ερμηνεύτρια επέλεξε μια αληθινή ιστορία αφού ο συνθέτης το συγκεκριμένο τραγούδι το  έγραψε για την αδικοχαμένη σύντροφο του από ναρκωτικά. Η φωνητική της ικανότητα και η καλλιτεχνική της ευαισθησία ξεδιπλώνονται μαγικά. Η μουσική με την ιστορία ενώνονται σε ένα παραμυθένιο, λυρικό τοπίο που αποθεώνει την ουράνια αγάπη.

Η Μικαέλα Δαρμάνη στην πρώτη της δισκογραφική συνεργασία εκτός συνόρων, καταφέρνει να μας συγκινήσει και δημιουργεί την προσμονή και την προσδοκία για νέες, μουσικές αναζητήσεις.

Τον στίχο στα ελληνικά έγραψε η Αναστασία Χρόνη. Την διασκευή στο ''Πες μου Ένα Τραγούδι'' εμπνεύσθηκε και επιμελήθηκε ο Byron D.Sakorafos. Η παραγωγή και η ενορχήστρωση είναι δια χειρός Κώστα Παρίση.

 

Read 606 times

Latest from apostaktirio team