Μουσική Παράσταση του Ανδρέα Α. Αρτέμη στο Cabaret Voltaire "Απόψε τραγουδάμε τον Έρωτα"

ΑΝΔΡΕΑΣ Α.ΑΡΤΕΜΗΣ
«Απόψε τραγουδάμε τον Έρωτα»
στο του Cabaret Voltaire (14/2)
Πρόκειται για τη μουσική παράσταση του Κύπριου μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Α. Αρτέμη που θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή του Cabaret Voltaire στην Αθήνα, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στις 9.30 το βράδυ.
Ο συνθέτης στην τριαντάχρονη συνθετική του δραστηριότητα έχει εκδώσει σε δικές του παραγωγές είκοσι δύο δισκογραφικές εργασίες ενώ απαριθμεί ένα σημαντικό αριθμό εμφανίσεων με συνθέσεις του, μέσα από πολυμορφικές μουσικοποιητικές παραστάσεις.
Φέτος ο συνθέτης συμπληρώνει είκοσι χρόνια δισκογραφικής δραστηριότητας.
Τον συνθέτη πλαισιώνουν ερμηνευτικά : Κώστας Παναγιώτου
Ζάκελιν Άννα Κρίκιτ, Ελένη Ευσταθίου, Μαρία Μπεγνή
Τέτα Βασιλάκη, Νόρα Οικονόμου, Κική Μανώλη
Στα πλήκτρα ο συνθέτης.
Το Cabaret Voltaire βρίσκεται στην Αθήνα οδό Μαραθώνος 30, στο Μεταξουργείο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5227046.
Ο Μουσικοσυνθέτης κι ερμηνευτής Ανδρέας Αρτέμης ασχολείται με τη Λόγια μουσική τριάντα χρόνια. Απαριθμεί ένα μεγάλο αριθμό εμφανίσεων στον Κυπριακό κι Ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό με δικές του συνθέσεις είτε ερμηνεύοντας άλλων συνθετών έργα ως Σολίστας, σε εκδηλώσεις-ρεσιτάλ ερμηνείας, με στόχο πάντα την ανάδειξη της μελοποιημένης ποίησης. Έχει δώσει μετά την έκδοση 22 δισκογραφημένων του εργασιών, πολλές εντός κι εκτός Κύπρου, πολυμορφικές παραστάσεις-συναυλίες με συνθέσεις του. Οι παραστάσεις του αποτελούνται από κορυφαίους ερμηνευτές, μουσικούς, ηθοποιούς ενίοτε και χορευτές, δημιουργώντας έτσι μια κατανυκτική μυσταγωγία, για τους εκλεκτούς της μουσικοποιητικής τέχνης, συνδυάζοντας την ανάδειξη του Ελληνικού Λόγου, μέσα από τη μουσική και την ερμηνεία ποιητικών τραγουδιών. Ασχολείται με την Λογοτεχνία .Έχει εκδώσει ποιητικά βιβλία στην Αθήνα και Κύπρο και πολλά από τα έργα έχουν μεταφραστεί στα Γαλλικά και Αγγλικά.
Latest from apostaktirio team
- 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους - Undone So Many (between Lausanne and Izmir) - 27 Μαΐου / 15 Ιουνίου 2023
- Η «σχεδία» της ίασης
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ζ’ Διαγωνισμού Διηγήματος «Στέλιος Ξεφλούδας» με θέμα «Το Κάστρο»
- «Αποσπερίτη Μου» | Ο Λάζος Κυριακίδης μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο του τραγούδι
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ // ΒΕΓΓΕΡΑ
- 7ος Εθνικός Διαγωνισμός με θέμα: "Περιβάλλον. Μετανάστευση. Πανδημία. 25 Χρόνια λειτουργίας της Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας"
- Βασίλης Μπαμπανιάρης - "Θολά Νερά"
- "Κίνηση ΜΑΤ" στο Θέατρο ΑΘΗΝΩΝ
- ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ IPEAR
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2022-2023 (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΛΟΓΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)
- 1oς ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (Ε.Λ.Α.)
- ''12 Ιστορίες – 7 Γυναίκες δημιουργούν'' (Συλλογικό έργο)
- "Μικρά ταξίδια της ψυχής" - Άννα Ορφανού
- ''Στα παλιά λημέρια'', Κοσμάς Ηλιάδης
- Διακριθέντες Διαγωνισμού με θέμα: Πειραματική Φωτογραφία
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
- ''Τέτα Καρέτα - Teta Caretta'', Μαρία Παπαϊωαννίδου
- ''Ενσυναίσθηση θα πει… νιώθω εγώ όπως κι εσύ!'', Κατερίνα Τζούρτζου
- ''Παραμύθια από την Πόλη – Αφηγήσεις του πατέρα μου'', Ελισάβετ Σατσόγλου
- "Η Σία και η Οδύσσεια των αισθήσεων", Βασιλική Ρακοπούλου