Print this page
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 18:14

Γιάννης Οικονόμου - "Τρέχω Στη Νύχτα"

Written by
753
Γιάννης Οικονόμου - "Τρέχω Στη Νύχτα"

Γιάννης Οικονόμου - "Τρέχω Στη Νύχτα" 

Ο Γιάννης Οικονόμου με καταγωγή από την Οιχαλία Τρικάλων γεννήθηκε στο Düsseldorf της Γερμανίας. Το 1987 η οικογένεια του μεταναστεύει στο Rotterdam της Ολλανδία όπου οι γονείς εργάζονται σε χώρους εστίασης. Είναι η εποχή που στους ίδιους χώρους πορεύονται αρκετοί παλιοί αυθεντικοί μουσικοί για την ψυχαγωγία των πελατών. 

Ο Γιάννης και ο αδερφός του Δημήτρης κολλάνε γρήγορα το μικρόβιο της μουσικής. Ο Γιάννης μαθαίνει κιθάρα και τραγούδι και ο Δημήτρης μπουζούκι. Την περίοδο 1990-2000 ο Γιάννης παίζει μουσική σε ελληνικά εστιατόρια και εργάζεται ανά διαστήματα σε νυχτερινά κέντρα της Ουτρέχτης και του Ρόττερνταμ. 

Περισσότερο του αρέσει να δημιουργεί παρά να τραγουδάει, έτσι δεν άργησε να έρθει η στιγμή και έφτιαξε τα πρώτα του τραγούδια. Το έτος 2000 κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό του CD με στίχους και μουσική του ίδιου , με τίτλο Αίσθημα Προσωρινό. Μεσολαβεί η στρατιωτική θητεία. Το 2002 επιστρέφοντας στην Ολλανδία ασχολείται με επιχειρήσεις στην εστίαση. 

Παράλληλα δημιουργεί το μουσικό συγκρότημα Metron Ariston στο οποίο είναι ο leadsinger και εμφανίζεται σε διάφορους ψυχαγωγικούς χώρους στην Ολλανδία. Το νέο του τραγούδι έχει τίτλο ΄΄Τρέχω στη νύχτα΄΄ !

Πρόκειται για ακόμα μία εξαιρετική δουλειά από τον σπουδαίο αυτόν καλλιτέχνη σε σύνθεση και στίχους του ίδιου του Γιάννη Οικονόμου! Μελωδικός, ερωτικός και πιο ολοκληρωμένος καλλιτεχνικά από ποτέ μας χαρίζει ακόμα ένα εξαιρετικό τραγούδι που θα αγαπήσετε! 

Η Real Music συνοδοιπόρος και σε αυτό το μουσικό του ταξίδι ελπίζοντας πως και εσείς θα γίνετε αρωγοί για την καλύτερη προώθησή του!

Καλή σας ακρόαση!

Read 753 times

Latest from apostaktirio team