Print this page
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 15:34

Σοφία Αρβανίτη και οι «Musing Therapy» - live στο Remedy – Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Written by
715
Σοφία Αρβανίτη και οι «Musing Therapy» - live στο  Remedy –  Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Σοφία Αρβανίτη και οι «Musing Therapy» - live στο  Remedy –  Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 

Η Σοφία Αρβανίτη με τη αισθαντική της φωνή και την δυναμική της παρουσία ανεβαίνει στην σκηνή του Remedy σε ένα μουσικό ταξίδι από την μουσική της διαδρομή!! Θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια απ΄τις συνεργασίες της με τους Μιχάλη Ρακιντζή, Σπύρο Πάζιο, Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, Σοφία Βόσσου, Κώστα Τουρνά, Κωνσταντίνο Παντζή, όπως διασκευές-έκπληξη από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. 

Μαζί της οι «Musing Therapy». Eίναι το συγκρότημα που ιδρύθηκε από τον Γιώργο Μητρόπουλο το 2012 στην Αθήνα. Ένα δυνατό σύνολο που συνδυάζει την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό σε Pop - Rock μονοπάτια με Ελληνικό στίχο και με δυναμική σκηνική παρουσία στις Live εμφανίσεις τους...Έχοντας δώσει το παρών σε μεγάλα festival (Athens beer festival)  καθώς και σε μεγάλες μουσικές σκηνές (Kookoo, Lazy club, Αρχιτεκτονική, The zoo), δίνουν παλμό και ζωντάνια στη βραδιά.!!! 

Oι Musing Therapy είναι: 

Γιώργος Μητρόπουλος: Φωνή, Ακουστική κιθάρα, Συνθέσεις, Στίχοι

Αποστόλης Κατσάνος: Τύμπανα

Άλκης Κουκουλίδης: Μπάσο

Πάνος Κατσίβας: Ηλεκτρική κιθάρα 

Throw you pills away, Musing Therapy is all you need!!!  

Σε αυτούς τους καιρούς της αμηχανίας και των απανωτών σοκ από παντού, η μουσική γίνεται σύντροφος περισσότερο από ποτέ. Αλλά και τρόπος να διατηρήσεις την παιδικότητά σου, όπως και τρόπος να παίρνεις το θάρρος να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι. 

Θα σας δω τριγύρω... 

Σοφία Αρβανίτη

 

 

Read 715 times

Latest from apostaktirio team