Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 15:31

«Ωδήσσεια» με την Μήδεια Χουρσουλίδου και την Μόρφω Τσαϊρέλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Written by
465
«Ωδήσσεια» με την Μήδεια Χουρσουλίδου και την Μόρφω Τσαϊρέλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Μουσικό ταξίδι από τον Πόντο ως τον Ατλαντικό
Μήδεια Χουρσουλίδου
Μόρφω Τσαϊρέλη 

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 

Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών 

Η Μήδεια Χουρσουλίδου, διεθνής καλλιτέχνιδα με μια ερμηνεία χαρακτηριστική και εντυπωσιακή μας προσφέρει μαζί με τους συνεργάτες της ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι με τον τίτλο "Ωδήσσεια". 

Από την  πρώτη προσωπική δουλειά της με τίτλο "Σ' αγαπώ κι ας έφυγες" και την συνεργασία της μέ τους Λίνα Νικολακοπούλου, Γιάννη Σπάθα, Νίκο Αντύπα εως το   νέο της CD που ετοιμάζει η Μήδεια ξέρει πολύ και να εκφράζεται μέσα από την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Το προσωπικό της ύφος, όπως και η συνολική μουσική πρόταση, ισορροπεί θαυμάσια ανάμεσα στο παραδοσιακό και κλασσικό στυλ φλερτάροντας ενίοτε με τη rock και jazz. 

Μαζί της επί σκηνής αυτή τη φορά η σημαντική ερμηνεύτρια Μόρφω Τσαϊρέλη, η οποία έχει διαγράψει τη δική της επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους συνθέτες Νότη Μαυρουδή, Γιώργο Ανδρέου, Ηλία Λιούγκο, Κώστα Καλδάρα, Γιώργο Σταυριανό, Στέλιο Βαμβακάρη, Χρήστο Τσιαμούλη, Ηρακλή Βαβάτσικα), αλλά και με σπουδαίους Έλληνες τραγουδιστές (Δημήτρη Μητροπάνο, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κώστα Μακεδόνα, Γιάννη Κότσιρα κ.α.) 

Οι θεατές και συνταξιδιώτες θα απολαύσουν ένα πολύγλωσσο πρόγραμμα, με ένταση και απαιτήσεις, που κινείται στα μονοπάτια του οδηγούν από την Σμύρνη, τον Καύκασο τον Πόντο και την Αρμενία στα Βαλκάνια, την Κορσική και τα fados. Ιδιαίτερες επιλογές από το ελληνικό παραδοσιακό και έντεχνο τραγούδι αποτελούν απαραίτητους σταθμούς της Ωδήσσειας. 

Στο πρόγραμμα ακούγονται, μεταξύ των άλλων, τραγούδια της συνεργάτιδας της συνθέτριας και κιθαρίστριας Αρετής Κοκκίνου, που έχει αναλάβει και τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος. 

Την μουσική πρόταση πλαισιώνουν επίσης  οι εξαιρετικοί μουσικοί Μάρκος Κώτσιας στο πιάνο και Άννα Λάκη στο ακορντεόν. 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/185462169442711/ 

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 12 Ευρώ, Ανέργων 8 Ευρώ

Read 465 times

Latest from apostaktirio team