Μεγάλη Συναυλία Κ. Μακεδόνας - Γ. Καραδήμος - Σ. Γαβαλά στο Κηποθέατρο Παπάγου (21/9)

Μεγάλη Συναυλία Κ. Μακεδόνας - Γ. Καραδήμος - Σ. Γαβαλά στο Κηποθέατρο Παπάγου, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου
Ο Αγαπημένος ερμηνευτής συναντάει τη Σαλίνα Γαβαλά και τον Γιώργο Καραδήμο σε ένα live γεμάτο αγαπημένες μελωδίες , στο πανέμορφο κηποθέατρο Παπάγου.
Ο Κώστας Μακεδόνας ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, με περισσότερα από 30 χρόνια καριέρα και δισκογραφική παρουσία, μας ταξιδεύει σε λαϊκά μονοπάτια και μας καλεί να τραγουδήσουμε όλοι μαζί αγαπημένες του επιτυχίες («Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Το ποδήλατο», «Τα πλοία της γραμμής», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Κόκκινα γυαλιά», «Αντικριστά», «Έκανες το λάθος», «Η Λίζα και η κορνίζα», «Στο λευκό τον πύργο», «Ουσίες», «Δεν σου ανήκω» και πολλά άλλα)
Ο Γιωργος Καραδήμος λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του δίσκου ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία οπως «με πνιγεί τούτη η σιωπή», «σε θέλω εδώ» , «κι εσυ θα φύγεις» αλλά και τραγούδια επιτυχίες που έχει γράψει για αλλους καλλιτέχνες οπως «τα Δευτέρα κλειδιά» , «έρωτας η τίποτα» κ.α .
Η Σαλινα Γαβαλά παραλληλα με τη συμμετοχή της στην όμορφη πόλη κι αφου κυκλοφόρησε το τραγούδι «μεγάλη» σε στιχους και μουσική δίκη της , ερμηνεύει μεγάλα τραγούδια από Θεοδωράκη, Χατζηδάκι αλλά και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία οπως « μόνο οι γενναίοι» και ο « ανθρωπος».
Ένα μουσικό γεγονός που θα μας μείνει αξέχαστο.
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Παπάγου. ΄Ωρα έναρξης: 20:30
Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/kipotheatro-papagou/synaulia-me-tous-makedona-gavala-karadimos
Latest from apostaktirio team
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)
- Παρουσίαση της νέας νουβέλας της συγγραφέα Χάρι Παπαδοπούλου «Θύμησις» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 2/5/2025)
- Έναρξη συμμετοχών για το B.C.C.Fest 25-Balkan Classic Contemporary Festival, Αθήνα 3/5, Θεσσαλονίκη 31/5 & 1/6 2025
- Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Νίνας Διακοβασίλη - “Άγγελοι και Δαίμονες”, 27 – 29 Απριλίου 2025
- Πρόσκληση για Έκθεση Εικαστικών Τεχνών "Συνάντηση στην Ζάκυνθο με τα χρώματα της Επτανήσου"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Ναύπακτο (21/4/2025)
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΩΜΗΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ
- Η παράσταση «Μαζί» στο θέατρο Altera Pars
- Ανοιχτή πρόσκληση σε εικαστικούς για συμμετοχή στην ομαδική, διεθνή έκθεση εικαστικών με τίτλο: "Ορατό και Αόρατο" - "Visible and Invisible" 31 Μαΐου – 14 Ιουνίου 2025, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
- Κυκλοφορία Νέου Μουσικού Άλμπουμ της Πηγής Λυκούδη με τίτλο: «Μελοποιημένος Σωκρατικός Λόγος» - Ερμηνεία: Μιχαήλ Στέφος
- «Δικηγορία, η μικρή μας πόλη» της δικηγόρου-συγγραφέα Στεφανίας Σουλή παρουσιάζεται στην Αθήνα (3.4.2025)
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Θεσσαλονίκη (5/4/2025, στη Θεσσαλονίκη)
- Παρουσίαση βιβλίου: «ANTE PORTAS» - Συλλογικός τόμος (ΘΕΡΜΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 26/3/2025)
- Διήμερο παρουσιάσεων του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ο αετός με τα πολύχρωμα φτερά» της Αντωνίας Μπατσαλή σε εικονογράφηση της Λαρισαίας εικαστικού Στέλλας Κακκάβα (Λάρισα 26-27/3)
- Παρουσίαση του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ρήγας ο Βελεστινλής» της συγγραφέα Αγγελικής Θάνου - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22/3/2025 – Βόλος)