Print this page
Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 09:37

«Μόνο να ΄ρθεις» ζητά η Άννα Κατσούλη με το νέο της τραγούδι!

Written by
587
«Μόνο να ΄ρθεις» ζητά η Άννα Κατσούλη με το νέο της τραγούδι!

Πρόκειται για μια αδελφική σύμπραξη καθώς τη μουσική υπογράφει ο αδελφός της, Βασίλης Κατσούλης και τους στίχους η ίδια η ερμηνεύτρια. Στο video clip συμμετέχει και ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, σε ρόλο χορεύτριας!

Bio

Η Άννα Κατσούλη – με καταγωγή από τα Σφακιά και τη Σαντορίνη - προέρχεται από μια 12μελή υπερπολύτεκνη καλλιτεχνική οικογένεια, στα 13 της τραγουδά επαγγελματικά με το οικογενειακό μουσικό σχήμα «Ηχαγωγός» πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές κυρίως συναυλίες ανά την Ελλάδα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια του πατέρα της ενώ εργάζεται και ως δασκάλα μουσικής.

Σπούδασε μουσική 16 χρόνια στο Ωδείο "Ορφέας" παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού, λαμβάνοντας και διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα "Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική ηλικία" του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  

Το 2017 ξεκινά να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος ενώ από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο «Κάθε νότα μου για σένα»  τραγουδώντας για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών: 

https://www.youtube.com/watch?v=_x-na236M04

Την ίδια χρονιά γίνεται ευρύτερα γνωστή μέσα από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τσ' αγάπης και του έρωτα», που ξεπερνά συνολικά τις 10 εκατ. προβολές στα social media. Τον τελευταίο χρόνο διοργανώνει διαδικτυακές συναυλίες https://www.youtube.com/watch?v=M4t2enfzl6M αλλά και τη μουσικοπαιδαγωγική διαδικτυακή δράση"Anna'sKidsproject» https://www.youtube.com/watch?v=1TAW0H6KEAI 

Το τραγούδι «Μόνο να'ρθεις» ανήκει στο 2ο προσωπικό άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με τίτλο «Επιστροφή» και κυκλοφορεί από τη Zoe Music Ltd.

 

Read 587 times

Latest from Super User