"Με Μπαγλαμάδες και μπουζούκια’’ τραγουδάμε Αντώνη Κατινάρη

"Με Μπαγλαμάδες και μπουζούκια’’ τραγουδάμε Αντώνη Κατινάρη
Ένα λαϊκό πάλκο του 1960 αφηγείται όλη την μουσική διαδρομή του συνθέτη και δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Αντώνη Κατινάρη .
Η Μαρία Κατινάρη κόρη του συνθέτη και η μουσική της παρέα, Συνοδεία της Λαϊκής Ορχήστρας Αντώνη Κατινάρη, τιμούν και παρουσιάζουν σε μια μουσική παράσταση τη ζωή, το συνθετικό έργο του λαϊκού δημιουργού και δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Κατινάρη, καθρεφτίζοντας μια ολόκληρη εποχή, με πλήρη αναφορά της μουσικής του διαδρομής, δίνοντας το στίγμα του χαρισματικού καλλιτέχνη και φωτίζοντας άγνωστες πτυχές του. Αφηγήσεις από συναναστροφές του συνθέτη, φιλίες, βιώματα, συνεργασίες με τα πρόσωπα που έγραψαν την ιστορία του λαϊκού τραγουδιού στις καρδιές των Ελλήνων, όπως η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ο Πάνος Γαβαλάς, ο Στράτος Διονυσίου, ο Τσαουσάκης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η Πόλυ Πάνου και άλλοι συνθέτουν το παζλ της ζωής και της καλλιτεχνικής διαδρομής του Αντώνη Κατινάρη επί σκηνής .
Παίζουν και τραγουδούν :
Μαρία Κατινάρη - φωνή
Στέλιος Βαρβέρης - μπουζούκι - φωνή
Mehak Khachatryan -ακορντεόν
Θεοδόσης Συκιώτης - κιθάρα- φωνή
Γιώργος Ντάλλης - μπουζούκι
Δήμητρα Λαλαδάκη -κρουστά -φωνή
φιλική συμμετοχή :
Αναστασία Χριστοφιλάκη
Βασίλης Κούλογλου
Γιώργος Πολύζος
Στον Κήπο του Πολυχώρου Τέχνης Αλεξάνδρεια, Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής , την Κυριακή 25 Ιουλίου στις 9μμ.
Είσοδος : 13 ευρώ συν ποτό.
Κρατήσεις : 212 1007079 & 6944945710
Latest from apostaktirio team
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)
- Παρουσίαση της νέας νουβέλας της συγγραφέα Χάρι Παπαδοπούλου «Θύμησις» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 2/5/2025)
- Έναρξη συμμετοχών για το B.C.C.Fest 25-Balkan Classic Contemporary Festival, Αθήνα 3/5, Θεσσαλονίκη 31/5 & 1/6 2025
- Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Νίνας Διακοβασίλη - “Άγγελοι και Δαίμονες”, 27 – 29 Απριλίου 2025
- Πρόσκληση για Έκθεση Εικαστικών Τεχνών "Συνάντηση στην Ζάκυνθο με τα χρώματα της Επτανήσου"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Ναύπακτο (21/4/2025)
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΩΜΗΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ
- Η παράσταση «Μαζί» στο θέατρο Altera Pars
- Ανοιχτή πρόσκληση σε εικαστικούς για συμμετοχή στην ομαδική, διεθνή έκθεση εικαστικών με τίτλο: "Ορατό και Αόρατο" - "Visible and Invisible" 31 Μαΐου – 14 Ιουνίου 2025, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
- Κυκλοφορία Νέου Μουσικού Άλμπουμ της Πηγής Λυκούδη με τίτλο: «Μελοποιημένος Σωκρατικός Λόγος» - Ερμηνεία: Μιχαήλ Στέφος
- «Δικηγορία, η μικρή μας πόλη» της δικηγόρου-συγγραφέα Στεφανίας Σουλή παρουσιάζεται στην Αθήνα (3.4.2025)
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Θεσσαλονίκη (5/4/2025, στη Θεσσαλονίκη)
- Παρουσίαση βιβλίου: «ANTE PORTAS» - Συλλογικός τόμος (ΘΕΡΜΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 26/3/2025)
- Διήμερο παρουσιάσεων του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ο αετός με τα πολύχρωμα φτερά» της Αντωνίας Μπατσαλή σε εικονογράφηση της Λαρισαίας εικαστικού Στέλλας Κακκάβα (Λάρισα 26-27/3)
- Παρουσίαση του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ρήγας ο Βελεστινλής» της συγγραφέα Αγγελικής Θάνου - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22/3/2025 – Βόλος)