Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 07:38

Αλκέτα και Κατερίνα Μελίτη "Θαρρώ"

Written by
431
Αλκέτα και Κατερίνα Μελίτη "Θαρρώ"

Αλκέτα και Κατερίνα Μελίτη "Θαρρώ"

 Ένα κορίτσι, λαχταρά για τον αγαπημένο της που θαλασσοδέρνεται στα μακρινά ταξίδια. Η κοπέλα που τον επιθύμησε, συμβαίνει να ξυπνάει συχνά τα μεσάνυχτα και να τον αναζητάει. Το αγόρι διαισθάνεται την εσωτερική φωνή της ερωμένης του. Η αγάπη κυβερνάει το νου και τις αισθήσεις τους. Ηχούν οι κραυγές τις αγωνίας για το αγόρι της που θαλασσοδέρνεται. Η επιθυμία τους να συναντηθούν είναι κραυγαλέα. Ξυπνάει θάλασσες και στεριές. Έτσι η επικοινωνία που γίνεται μέσα από τα όνειρα τρόπον τινά εκμηδενίζει τις αποστάσεις.

Οι στίχοι έχουν επιλεγεί από την πρόσφατη αξιόλογη ποιητική συλλογή «Ίχνη και περάσματα» της λυρικής ποιήτριας Μιρέλας Καλλαντζή. Τη μουσική μαζί με την ενορχήστρωση έγραψε ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Νούσιας. Τα σαξόφωνα, Άλτο και Τενόρο παίζει ο ίδιος ο συνθέτης, ενώ στις κιθάρες απασχολείται ο βιρτουόζος σολίστας Νίκος Σκλάβος.

Το τραγούδι ερμηνεύει η Αλκέτα (σοπράνο) με την λαγαρή χαρακτηριστική φωνή της. Την συνοδεύει και υποστηρίζει η γλυκιά και καλλιεργημένη φωνή της Κατερίνας Μελίτη, επίσης σοπράνο. Το τραγούδι εκπέμπει χτυποκάρδια και κραυγές αγωνίας μέσα από τις κιθάρες. Οι γλυκές φωνές με τα σαξόφωνα, ισορροπούν και απαλύνουν την ορμή των μουσικών κυμάτων και των αισθήσεων κατά συνέπεια.

Αλκέτα και Κατερίνα Μελίτη "Θαρρώ" | Official Audio release

Μουσική : Κώστας Νούσιας

Στίχοι : Μιρέλλα Καλαντζή

Επιμέλεια παραγωγής : Παύλος Χριστοδούλου

Κυκλοφορεί από την Voca Records

 

Read 431 times

Latest from apostaktirio team