Αλκέτα και Κατερίνα Μελίτη "Θαρρώ"
Αλκέτα και Κατερίνα Μελίτη "Θαρρώ"
Ένα κορίτσι, λαχταρά για τον αγαπημένο της που θαλασσοδέρνεται στα μακρινά ταξίδια. Η κοπέλα που τον επιθύμησε, συμβαίνει να ξυπνάει συχνά τα μεσάνυχτα και να τον αναζητάει. Το αγόρι διαισθάνεται την εσωτερική φωνή της ερωμένης του. Η αγάπη κυβερνάει το νου και τις αισθήσεις τους. Ηχούν οι κραυγές τις αγωνίας για το αγόρι της που θαλασσοδέρνεται. Η επιθυμία τους να συναντηθούν είναι κραυγαλέα. Ξυπνάει θάλασσες και στεριές. Έτσι η επικοινωνία που γίνεται μέσα από τα όνειρα τρόπον τινά εκμηδενίζει τις αποστάσεις.
Οι στίχοι έχουν επιλεγεί από την πρόσφατη αξιόλογη ποιητική συλλογή «Ίχνη και περάσματα» της λυρικής ποιήτριας Μιρέλας Καλλαντζή. Τη μουσική μαζί με την ενορχήστρωση έγραψε ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Νούσιας. Τα σαξόφωνα, Άλτο και Τενόρο παίζει ο ίδιος ο συνθέτης, ενώ στις κιθάρες απασχολείται ο βιρτουόζος σολίστας Νίκος Σκλάβος.
Το τραγούδι ερμηνεύει η Αλκέτα (σοπράνο) με την λαγαρή χαρακτηριστική φωνή της. Την συνοδεύει και υποστηρίζει η γλυκιά και καλλιεργημένη φωνή της Κατερίνας Μελίτη, επίσης σοπράνο. Το τραγούδι εκπέμπει χτυποκάρδια και κραυγές αγωνίας μέσα από τις κιθάρες. Οι γλυκές φωνές με τα σαξόφωνα, ισορροπούν και απαλύνουν την ορμή των μουσικών κυμάτων και των αισθήσεων κατά συνέπεια.
Αλκέτα και Κατερίνα Μελίτη "Θαρρώ" | Official Audio release
Μουσική : Κώστας Νούσιας
Στίχοι : Μιρέλλα Καλαντζή
Επιμέλεια παραγωγής : Παύλος Χριστοδούλου
Κυκλοφορεί από την Voca Records
Latest from apostaktirio team
- «Ξενοδοχείο ΣυνΑισθήσεων»
- GiGiFeS | καλοκαιρινά acoustic live
- «Καρυάτις Δ | Χίος» Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Τατάκη στο Μουσείο Μαστίχας Χίου
- Καλαυρία Τέχνη - Ομαδική Εικαστική Έκθεση
- ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ | ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
- NAΪKA (US) live in Athens
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2026
- RUDU FEST AMORGOS 2026 – 27 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου
- "LOVE MOODS" - Κωνσταντίνος Σαμψών
- 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
- Η ταινία “Sinatra! Eternity” στις Κάννες
- Η ποιητική της ελευθερίας ή όσα δεν φυλακίζονται
- 8ες Χορευτικές Αμφικτυονίες | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
- Συναυλία Μνήμης με τους «Ωσεί Απόντες» και με τους «Giorgos & Eva Band»
- 4ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Η Κατερίνα Βρανά έρχεται στο Θέατρο Βράχων - Μελίνα Μερκούρη -με την παράσταση «Χάρηκα!»
- Περιοδικό δρόμου «σχεδία» - «Περπατώντας μέχρι την Ελβετία»
- GiGiFeS Live στο Zentil Cafe Bar στα Βριλήσσια
- Η «σχεδία» της ευζωίας και των πανηγυριών
- 3ο FESTIVAL ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 2026
