Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 11:57

Ζανέλ – Μια Φορά Αγαπάμε

Written by
653
Ζανέλ – Μια Φορά Αγαπάμε

Ζανέλ – Μια Φορά Αγαπάμε

Έρωτες αρχίζουν και έρωτες τελειώνουν, όμως κάποιες αγάπες μένουν αξεπέραστες.

Είναι εκείνο το βλέμμα που ήταν διαφορετικό από τα άλλα.

Είναι εκείνη η φορά που δώσαμε όλη μας την ψυχή.

Η Ζανέλ ερμηνεύει το «Μια Φορά Αγαπάμε», το νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική των μόνιμων συνεργατών της Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολάκη. 

Πρόκειται για το τρίτο τραγούδι στο οποίο συνεργάζεται με τους καταξιωμένους δημιουργούς και παραγωγούς, μετά τα «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και «Χριστούγεννα Αληθινά», τα οποία φέρουν επίσης την υπογραφή τους σε μουσική, στίχο, ενορχήστωση και παραγωγή.

Στο «Μια Φορά Αγαπάμε» η Ζανέλ δίνει άλλη μια εξαιρετική ερμηνεία, γεμάτη συναίσθημα, όπως ταιριάζει στη θεματολογία του τραγουδιού. Δίπλα της πάντα η υπέροχη μπάντα της, με την προσθήκη αυτή τη φορά στο ακορντεόν του θαυμάσιου σολίστα Δήμου Βουγιούκα.

Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τη φωτογραφία του Ηλεκτρονικού Φωτορομάντζου που συνοδεύει το τραγούδι υπογράφει η Μαρία Γαλάτη, σε συνεργασία με τον Αντώνη Παπαβομβολάκη στομοντάζ και την επεξεργασία.

Ζανέλ – Μια Φορά Αγαπάμε

Μουσική - στίχοι: Αντώνης & Δημήτρης Παπαβομβολάκης

© 2021 Music Row Showcase – Δικτυογραφική

Ενορχήστρωση - Επιμέλεια παραγωγής: Αντώνης & Δημήτρης Παπαβομβολάκης

Ηλεκτρική κιθάρα: Δημήτρης Νάσσιος

Κοντραμπάσο: Λάμπρος Παπανικολάου

Φλάουτο: Βασίλης Δεφίγγος

Ακορντεόν: Δήμος Βουγιούκας

Vocal Trio: Δημήτρης Νάσσιος, Αντώνης Παπαβομβολάκης, Δημήτρης Παπαβομβολάκης

Ηχογράφηση - Μίξη - Mastering: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studios)

Το τραγούδι δεν διατίθεται σε ψηφιακό κατάστημα ή streaming υπηρεσίες. Είναι αποκλειστικότητα της Music Row Showcase®

Ηλεκτρονικό Φωτορομάντζο:

Σενάριο - Σκηνοθεσία - Φωτογραφία: Μαρία Γαλάτη

Video: Αντώνης Παπαβομβολάκης

Makeup: Κατερίνα Ζάγκλα (Mrs. Euphoria)

Hairstyling: Κυριακή Αντωνίου.

Βιογραφικό Ζανέλ

Γεννήθηκα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στην Έδεσσα. Τα παιδικά και τα εφηβικά μου χρόνια τα έζησα στην Έδεσσα, όπου ολοκλήρωσα τις σχολικές μου σπουδές αλλά και τον βασικό κύκλο σπουδών μου στη μουσική. Ξεκίνησα στο Ωδείο της Έδεσσας, εκεί σπούδασα κλασικό τραγούδι και κλασικό βιολί, θεωρία, αρμονία και Ιστορία της Μουσικής, όπως επίσης σολφέζ και ντικτέ. Έπειτα ολοκλήρωσα τον κύκλο των σπουδών μου στο Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής, στο ΤΕΙ Ηπείρου. Παράλληλα με τις σπουδές μου, πραγματοποιούσα κατά διαστήματα ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, κυρίως στην Ήπειρο (Άρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα) και στη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά). Μετά το τέλος των σπουδών μου, ξεκίνησα σχεδόν αμέσως να εργάζομαι σε μουσικά σχολεία ανά την Ελλάδα, αλλά και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Το τελευταίο διάστημα εργάζομαι και ως μουσικός ειδικής αγωγής κάτι που με γεμίζει ελπίδα και αγάπη για την ζωή.

Τα τελευταία τρία χρόνια κατοικώ και δημιουργώ στην πόλη της Αθήνας και συνεργάζομαι με τους καταξιωμένους δημιουργούς, τραγουδοποιούς & μουσικούς παραγωγούς Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολάκη. Έχουμε ήδη κυκλοφορήσει 3 τραγούδια ( Η Λαίδη και ο Αλήτης, Χριστούγεννα Αληθινά και μια επανεκτέλεση σε μουσική του Μίμη Πλέσσα και στίχους του Κώστα Πρετεντέρη με τίτλο " Μη μου πεις τίποτα").

Read 653 times

Latest from apostaktirio team