Print this page
Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 18:12

“ΕΤΣΙ ΕΙΝ’ Η ΖΩΗ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ” ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΛΑΤΑ

Written by
651
“ΕΤΣΙ ΕΙΝ’ Η ΖΩΗ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ” ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΛΑΤΑ

         Κοινότητα Τέχνης Πράξις

            Γενναίου Κολοκοτρώνη 12, Κουκάκι

            Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

            Τηλ: 6940739441 

        “ΕΤΣΙ   ΕΙΝ’ Η   ΖΩΗ  ΜΙΚΡΟ   ΜΟΥ”

             ΜΟΥΣΙΚΗ  ΠΑΡΛΑΤΑ

Η ματιά μιας απλής γυναίκας, μιας γυναίκας της διπλανής πόρτας, στη ζωή της. Τη ζωή που έζησε χωρίς, στην ουσία, να την ζήσει. Που την έμαθαν να υπακούει στο κατεστημένο και δε συνάντησε τον αληθινό της εαυτό. Θα μπορούσε να είσαι εσύ.

Μια παρλάτα με πολλά γνωστά τραγούδια, για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, σε μια ψυχαγωγική παράσταση.

Ταυτότητα:

Κείμενο – τραγούδι:  ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ ΡΕΓΚΟΥ

Στο πιάνο:       ΑΝΝΑ ΚΑΡΛΑΥΤΗ

Διάρκεια: 90'

Τιμή: 12€ με κρασί

Από 28 Νοεμβρίου Κυριακές στον πολιτιστικό χώρο της Κοινότητας Τέχνης Πράξις, Γενναίου Κολοκοτρώνη 12, Κουκάκι

Ώρα: 21:00

Απαραίτητη κράτηση θέσεων στο 6940739441 Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 -17:00

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η΄ ΝΟΣΗΣΗΣ.  

Βιογραφικό Ντομένικα Ρέγκου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, στα Εξάρχεια. Παρακολουθώντας κάποια θεατρική παράσταση στα πέντε της χρόνια, ξεσηκώθηκε και αποφάσισε πως θέλει να γίνει ηθοποιός. Η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε πολύ πιο αργά απ ’όσο θα περίμενε . Με βασικές σπουδές φωνητικής, στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ του Κώστα Κλάββα, ξεκίνησε ως τραγουδίστρια, που επίσης ήταν επιλογή της. Την τέχνη της υποκριτικής παρακολούθησε αργότερα στο ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ του Νίκου Καμτσή και στο ΠΑΛΚΟΣΕΝΙΚΟ του Χρίστου Τσάγκα. Στο ενεργητικό της, ως ηθοποιός, έχει έργα παιδικά, μαύρο θέατρο, αρχαίο δράμα, σύγχρονα έργα αλλά και όπερα. Επίσης τηλεοπτικές σειρές και  τρεις ταινίες μικρού μήκους. Ως τραγουδίστρια , έχει συνεργαστεί με ξενοδοχεία, piano bar, αίθουσες εκδηλώσεων και χώρους εστίασης. Το ρεπερτόριό της (σε πέντε γλώσσες), καλύπτει μεγάλη γκάμα αφού περιλαμβάνει τραγούδια πολλών, διαφορετικών και ποικίλων ειδών μουσικής. 

Βιογραφικό Άννα Καρλάυτη

Η Άννα Καρλαύτη πήρε πτυχίο και δίπλωμα πιάνου με διάκριση, με τον αείμνηστο Igor Tarassanskie από το Εθνικό Ωδείο. Είναι πτυχιούχος Μουσικολογίας από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Στο βιογραφικό της καταγράφεται η πετυχημένη συνεργασία που είχε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, παίζοντας πλήκτρα και τραγουδώντας μαζί του, επί σειρά ετών. Αυτή βέβαια δεν είναι η μοναδική της συνεργασία. Στην καριέρα της έχει πολύ αξιόλογες εμφανίσεις με πασίγνωστους καλλιτέχνες και σπουδαίες ερμηνείες όπως τον Σταμάτη Σπανουδάκη και άλλους. Παράλληλα αποτελεί μέλος του μουσικού σχήματος Motivo 4 με το οποίο έχουν κυκλοφορήσει 3 δίσκους : "Στη σκιά της σελήνης ", "Αν δεις να ακροβατώ", "Το κλειδί".

 

Read 651 times

Latest from Super User