Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 09:26

Χρήστος Αλεξάνδρου – Στον Ίδιο Δρόμο

Written by
568
Χρήστος Αλεξάνδρου – Στον Ίδιο Δρόμο

Χρήστος Αλεξάνδρου – Στον Ίδιο Δρόμο

Ένα τραγούδι εσωτερικής αναζήτησης, σκέψεων, συναισθημάτων και ερωτημάτων που μπορεί να απασχολήσουν τον καθένα από εμάς. Οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον ερμηνευτή του, Χρήστο Αλεξάνδρου ενώ το video σκηνοθέτησε ο Jonathan Balsamo.

Χρήστος Αλεξάνδρου - Bio

Ο Χρήστος Αλεξάνδρου είναι τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός με μεγάλη πορεία στο χώρο του θεάματος.

Γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στη σκηνή σε ηλικία 7 ετών και μεγαλώνοντας σπούδασε Μουσικολογία, τραγούδι και εξειδικεύτηκε στο Σύγχρονο Μουσικό Θέατρο.

Πριν μετοικήσει στην Αμερική εμφανίστηκε σε διάφορους μουσικούς χώρους, θέατρα και τηλεοπτικούς σταθμούς. (Εθνικό Θέατρο, Μέγαρο Μουσικής, Θέατρο Μπρόντγουαιη).

Η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο One Look εμπεριείχε τραγούδια στα αγγλικά και μια μπαλάντα στα ελληνικά ( Γίνε Βροχή). Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ηχογραφήσεις, (Original Cast Recordings) στην Ελλάδα αλλά και στις ΗΠΑ όπου και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Carnegie Hall πρωταγωνιστώντας σε μια καινούργια ροκ όπερα.

Με βάση τη Νέα Υόρκη έχει εμφανιστεί ως performer σε συναυλίες και παραστάσεις σε πολλές πολιτείες στην Αμερική, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική.

Έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και τραγούδια του έχουν χρησιμοποιηθεί σε τηλεοπτικές σειρές.

Είναι επίσης καταξιωμένος Vocal Coach με μαθητές από όλο τον κόσμο. Καλλιτέχνες έρχονται στη Νέα Υόρκη για τα σεμινάρια και για ιδιαίτερα μαθήματα που δίνει. Έχει μαθητές από Αμερική, Ευρώπη μέχρι και Ιαπωνία με καριέρα στο θέατρο, κινηματογράφο, και δισκογραφία. (Little Mermaid - Finland, Beauty and the Beast - Disney movie, Hunchback of Notre Dame - Album, Jesus Christ Superstar - Musical Director)

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας επέστρεψε στη σύνθεση δημιουργώντας 12 καινούργια τραγούδια τα οποία ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Μάθετε περισσότερα για τον Χρήστο Αλεξάνδρου: http://www.christosalexandrou.com

 

 

 

Read 568 times

Latest from apostaktirio team