Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 09:04

Φλώρα Χερουβείμ - Κάθε όνειρο έχει το τραγούδι του | Νέο Digital Single

Written by
478
Φλώρα Χερουβείμ - Κάθε όνειρο έχει το τραγούδι του | Νέο Digital Single

Φλώρα Χερουβείμ - Κάθε όνειρο έχει το τραγούδι του

Στα πλαίσια της προσπάθειας επικοινωνίας του νέου Digital Single της Φλώρας Χερουβείμ «Κάθε όνειρο έχει το τραγούδι του» που είναι σε εξέλιξη, επικοινωνούμε μαζί σας προς ενημέρωση και αξιολόγηση, με την ελπίδα της δημοσίευσης αν βρίσκεται στο ύφος του προφίλ της ιστοσελίδας σας.

Η Φλώρα Χερουβείμ μετά την προηγούμενη επίσημη κυκλοφορία της «Το Ταξίδι», που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της, με συνεντεύξεις – δημοσιεύσεις – ραδιοφωνική παρουσία και την επιλογή του σε 2 παγκόσμιες μουσικές συλλογές «Alma Paixonada (Leeloop Pista Uma) & Fiesta Latino: Latin & Latin Essentials 2021» ανάμεσα σε αξιόλογους καλλιτέχνες, συνεχίζει την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion και μας παρουσιάζει το νέο της Digital Single «Κάθε όνειρο έχει το τραγούδι του».

Πρόκειται για ένα τραγούδι σε μουσική της ιδίας και σε στίχους της Σμαρούλας Παντελή, που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμά του. Στοιχεία από Ambient Acoustic Piano από τον Απόστολο Κανάρη, ο οποίος επιμελήθηκε την εναρμόνιση του τραγουδιού, σε συνδυασμό με τις φωνητικές δυνατότητες της Φλώρα Χερουβείμ, δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα που σε παρασέρνει στον όμορφο μουσικό της κόσμο.

Read 478 times

Latest from apostaktirio team