Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 08:13

O Rous live στο Gazarte Roof Stage Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

Written by
288
O Rous live στο Gazarte Roof Stage Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

O Rous live στο Gazarte Roof Stage Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

Μετά από μια σειρά μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας και ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Gazarte Roof Stage!

Ξεκινώντας δώδεκα χρόνια πριν, με μια κιθάρα στις αποσκευές του, o Γιώργος Ρους μοιραζόταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Έτσι και φέτος, μετά από μια παράξενη χρονιά που δεν θα μοιάσει ξανά με καμία άλλη, ταξιδεύει και πάλι με συνοδό την κιθάρα του, έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή.

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Οργάνωση παραγωγής - Management: Cricos

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Ώρα έναρξης: 21:30

COVID FREE EVENΤ: Είσοδος μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Εισιτήρια:

Αριθμημένες θέσεις 12€

Ελεύθερες θέσεις 10€

Προπώληση: www.viva.gr/tickets/music/rous

 

 

 

 

Read 288 times

Latest from apostaktirio team