Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 09:28

Με βάφτισαν Τερέζα.... Η Τερέζα Χαρανιά μάς συστήνεται δισκογραφικά

Written by
409
Με βάφτισαν Τερέζα.... Η Τερέζα Χαρανιά μάς συστήνεται δισκογραφικά

Με βάφτισαν Τερέζα.... Η Τερέζα Χαρανιά μάς συστήνεται δισκογραφικά

Με μια κιθάρα στο χέρι και με ένα τραγούδι αντιπροσωπευτικό, η Τερέζα Χαρανιά  μας συστήνεται και μας γνωστοποιεί  δυνατά, "συστήθηκα Τερέζα και χάρηκα πολύ"!

Το τραγούδι μουσικά, έχει έναν ιδιαίτερο διπλό χαρακτήρα αφού ξεκινά δυναμικά σε ρυθμό Raggtime και ξεδιπλώνεται λυρικά στο ρεφρέν, όπου μας περιμένει σαν έκπληξη μια γλυκιά μπαλάντα.

Οι στίχοι προσδιορίζουν τις θέσεις και τις προσδοκίες μιας γυναίκας, που με όπλο μια κιθάρα και μια φωνή ταξιδεύει τον κόσμο για να γνωρίσει τη ζωή και τον έρωτα.

"Με Βάφτισαν Τερέζα"

Στίχοι - Μουσική: Σάσα Παπαλάμπρου

Ενορχήστρωση: Τερέζα Χαρανιά

Παραγωγή: Γιάννης Σκουλάς

Σκηνοθεσία video clip: Λεωνίδας Κεχαγιάς

Τερέζα Χαρανιά Bio

Η Τερέζα Χαρανιά γεννήθηκε στον Πειραιά με καταβολές από τη Σμύρνη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από τα μικρά της χρόνια παρουσίασε ενδιαφέρον για τη μουσική και ειδικότερα για την κλασσική κιθάρα. Έχει κάνει σπουδές στο Εθνικό Ωδείο ανάμεσα στις οποίες είναι η Αρμονία , η κλασσική κιθάρα και το σύγχρονο τραγούδι . Υπήρξαν καθηγητές της ο Νότης Μαυρουδής και η Φιλιώ Επιφανείου. Ως τραγουδίστρια και κιθαρίστρια έχει συνεργαστεί με διάφορα ονόματα όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Σοφία Βόσσου. Έχει εργαστεί για σειρά ετών σε μεγάλες μουσικές σκηνές όπως Αρχιτεκτονική, Ρυθμός Stage , Γυάλινο μουσικό Θέατρο , καθώς και σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις ως μουσικός θεάτρου. Τον Οκτώβριο του 2013 πήρε το 1ο βραβείο ερμηνείας για το τραγούδι «Θα σ' αρνηθώ» στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Στερεάς Ελλάδας ,σε στίχους του Κώστα Μάρκου και μουσική της Έρiκας Σωτηρόπουλου.

 

 

 

 

 

Read 409 times

Latest from apostaktirio team