FM Records - Νέα τραγούδι από την ερμηνεύτρια Ιωάννα Καβρουλάκη

Η Ιωάννα Καβρουλάκη μοιράζεται μαζί μας το νέο της τραγούδι με τίτλο " Συνέχεια φεύγεις ".
Πρόκειται για μια δυναμική καθηλωτική μπαλάντα, που αγγίζει τις καρδιές μας από το πρώτο άκουσμα. Τους στίχους υπογράφει η Γιώτα Γερογιώργη, τη μουσική η Κωνσταντία Κατσιάμπα και την ενορχήστρωση ο Γιώργος Μίγκας.
Η Ιωάννα Καβρουλάκη είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές και ενδιαφέρουσες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο για το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της όσο και για την ερμηνευτική της δωρικότητα και ευαισθησία. Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του ταλέντου της ,μέσα από τις επιτυχημένες της ζωντανές εμφανίσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες.
Το " Συνέχεια φεύγεις " είναι ένα υπέροχο ερωτικό τραγούδι, γεμάτο βαθύ πάθος κι αγάπη. Ο σπαραγμός στη φωνή μαρτυρά ανεξάντλητο πόθο κι ελπίδα κρυφή. Οι δρόμοι της ψυχής παραμένουν ανοιχτοί για αυτόν τον έρωτα, που συνέχεια φεύγει. Πρόκειται για έναν έρωτα ανιδιοτελή, έναν έρωτα άνευ όρων. Χωρίς αυτόν, η ζωή μισή. Αφήνει μια πληγή, ένα μεγάλο κενό, απερίγραπτο πόνο και νοσταλγία. Μια βασανιστική σιωπή κι ένα παράπονο...ένα πικρό γιατί. Ο έρωτας είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι στη ζωή μας είτε βρούμε ανταπόκριση, είτε μας ραγίσει την καρδιά.
Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας με music video που εκπέμπει συναίσθημα και συγκινησιακή ατμόσφαιρα, σε σκηνοθεσία και μοντάζ του Μενέλαου Διέτη.
Κυκλοφορεί από την Fm Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!
Latest from Super User
- "Από σημαιοφόρος σε αποτυχία: Το κρυφό κόστος της ακαδημαϊκής εμμονής στην Ελλάδα" ένα κείμενο της Φωτεινής Τζουβελέκη
- Βραβεία 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
- Στράτος Κύπρος "Δυο αγκαλιές" : Νέο τραγούδι και video
- Ελληνική υπογραφή στο Hollywood από τις Duo Z (Zoe Tiganouria & Zizi Bologna) είναι γεγονός! Στις 3 Μαΐου κυκλοφορεί το soundtrack της πολυβραβευμένης ταινίας "Forbidden Tango"
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 14ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2025, Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος (έως 18/7)
- Απολαύστε το νέο Video Clip της κωμικής παράστασης «Νύχτα Φόνου» σε ερμηνεία Φάνη Μπουχλαριώτη!
- «Ο Αιώνας του Μίμη Πλέσσα»: Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα για το MDA Ελλάς, 18 Ιουνίου 2025
- Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής: Αποτελέσματα 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Διηγήματος
- Πνευματικοί Ορίζοντες Λεμεσού: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ H' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟTΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2024-2025
- Για 8η συνεχόμενη χρονιά, το Chania International Photo Festival (CIP Festival) ανοίγει τις πύλες του από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου 2025
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2025 - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΜΙΧΑΗΛΑΣ ΑΒΕΡΩΦ - ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ - ΔΙΗΓΗΜΑ KAI ΠΟΙΗΣΗ
- Νίκος Καββαδίας - Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 14ου Διαγωνισμού Ποίησης ΣΠΕΚ “των Θαλασσών τα Λόγια”
- 3ος Δρόμος Θυσίας «Κακολύρι 1944» . Όταν η Μνήμη μετουσιώνεται σε Δύναμη
- Βραβεία 3ου Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού Σεναρίου εκ Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ρήγας ο Βελεστινλής» της Αγγελικής Θάνου από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο (6/5, Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης)
- 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στο λογοτεχνικό είδος του πεζοτράγουδου, από το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.
- Κυριακή 25 Μαΐου 2025 οι απονομές του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού για την Κύπρο, των Εκδόσεων Αποστακτήριο και του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης
- Αποτελέσματα 3ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Εκδόσεων Αποστακτήριο & Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, «1974-2024: 50 χρόνια από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή εδαφών της Κύπρου»
- Έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά / 2 – 8 Σεπτεμβρίου 2024
- ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΙΔΗ” ΜΕΧΡΙ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024.