Jazz Week on the roof | 5-11 Ιουλίου 2026
Jazz Week on the roof
5-11 Ιουλίου 2026 | gazarte roof stage
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω της more.com και του δικτύου καταστημάτων της.
Online προπώληση: ΕΔΩ
5 Ιουλίου – Bilal
7 Ιουλίου – Costis Christodoulou & Sotiris Ntouvas “C’Mon!”
8 Ιουλίου – Ledisi “For Dinah Washington”
9 Ιουλίου – Petros Klampanis
10 Ιουλίου – The Swingin’ Cats
11 Ιουλίου – Veronica Swift
Καλοκαίρι χωρίς jazz γίνεται;
Το gazarte απαντά ξεκάθαρα «όχι» και αφιερώνει μία ολόκληρη εβδομάδα σε ένα από τα μουσικά είδη που έχει στηρίξει και αναδείξει όσο λίγοι χώροι στην Αθήνα. Το Jazz Week On The Roof έρχεται στο gazarte roof stage, συγκεντρώνοντας καλλιτέχνες με διαφορετικές αφετηρίες, αισθητικές και διαδρομές, αλλά με κοινό παρονομαστή την ελευθερία της έκφρασης, τον αυτοσχεδιασμό και την ακαταμάχητη δύναμη της ζωντανής μουσικής. Από τον πολυσχιδή Bilal και τη σπουδαία Ledisi μέχρι τη χαρισματική Veronica Swift, τον διεθνώς αναγνωρισμένο Πέτρο Κλαμπάνη, τους αγαπημένους του κοινού The Swingin' Cats και τη δημιουργική σύμπραξη των Σωτήρη Ντούβα και Κωστή Χριστοδούλου, κάθε βραδιά αποκαλύπτει μια διαφορετική όψη της σύγχρονης jazz και των μουσικών υποειδών της.
Από τις 5 έως τις 11 Ιουλίου, το κορυφαίων τεχνικών προδιαγραφών roof stage του Gazarte μετατρέπεται στο απόλυτο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν τις μουσικές εμπειρίες με χαρακτήρα. Κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό, με κατανυκτική ατμόσφαιρα, άψογο ήχο και θέα που έχει συνδεθεί με μερικές από τις πιο ξεχωριστές συναυλιακές στιγμές της πόλης, το Jazz Week On The Roof υπόσχεται βραδιές εμβληματικές όσο και αλησμόνητες.
Γιατί οι πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές είναι όπως οι καλύτεροι jazz αυτοσχεδιασμοί: Ανεπανάληπτες!
Παραγωγή: 223 Events | gazarte
Δημοσιογραφική επικοινωνία: press@gazarte.gr | 3plabgr@gmail.com
Latest from Super User
- Τη σκυτάλη παίρνει η Τήνος για τις 8ες Χορευτικές Αμφικτυονίες: «Ομόκεντροι Κύκλοι: σε Κίνηση | Concentric Circles: In Motion»
- H «σχεδία» της κοινωνικής ευθύνης και της συμπερίληψης
- Αρετή Κοκκίνου - Θέλμα Καραγιάννη - Αθηνά Ρούτση « Με τα φτερά μας απλωμένα…», 18.10.2026 στο METRON STAGE
- Οι Imarhan, ένα από τα σημαντικότερα και πιο πρωτοποριακά συγκροτήματα της σύγχρονης σκηνής των Τουαρέγκ, έρχονται στην Αθήνα.
- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
- Ένας ρυθμός τυμπάνου στην καρδιά της Αθήνας: το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Teochew έφερε την Κίνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος
- PHOTONET GALLERY 9 - ΑΘΗΝΑ, "ΜΕΛΑΝΥΘΡΟΣ" ΑΠΟ 7 ΩΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026
- «Κατερίνα Γώγου: Το Γαμώτο που Δεν Έζησα» του Ανδρέα Ζαφείρη / Για 6η χρονιά στη Σκηνή Brecht 2510
- Νέα κυκλοφορία: Mesopelaga Armenizo - Zoe Tiganouria ft. Erini
- Διαγωνισμός Φωτογραφίας από τη Λέσχη artPhotoClub | Θέμα: «Αστικό Τοπίο»
- "The 3 Greek Tenors" στη σκηνή του STAGE 7, Πέμπτη 15 και 22 Οκτωβρίου στις 21:00
- Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στη σκηνή του STAGE 7, Παρασκευή 16 & 23 Οκτωβρίου στις 22:00
- «THE EXAM»: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου Λαμπέτη σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη
- «Μόσχα δεν υπάρχει πια» Από τις 9 Νοεμβρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Πετριχώρ - Ομαδική Εικαστική Έκθεση στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, Κολωνάκι | 5-17 Οκτωβρίου
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2026, του Ομίλου UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.
- ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΧΟΛΗ ΘΕΣ.ΚΗΣ) SOUL SKG ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
- GiGiFeS live στο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ – Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
- Θεοδοσία Τσάτσου στο Κύτταρο 19 Οκτώβρη
- Monsieur Minimal + special guest : Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μαρία Παπαγεωργίου κι Mazoha Σάββατο 3 Οκτωβρίου Μονή Λαζαριστών