Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 14:18

Αφθονία και ψυχική ισορροπία: Dos and Don’ts @biscotto coffee+ 

Written by
669
Αφθονία και ψυχική ισορροπία: Dos and Don’ts @biscotto coffee+ 

Αφθονία και ψυχική ισορροπία: Dos and Don'ts
biscotto coffee+  (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ένα ακόμη workshop, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη δύναμη της αλλαγής και πως θα αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα. 

Εισηγήτρια η Έλσα Δεληγιάννη-  Progressor  Κοσμοενεργειακής θεραπευτικής

Είσοδος ελεύθερη  

Λίγα λόγια για το workshop 

Ζούμε σε μια εποχή όπου το χρήμα και τα υλικά αγαθά βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος, σε μια εποχή που αναγορεύει την κατανάλωση σε ύψιστη αρχή και αξία. 

Ο άνθρωπος αγωνίζεται καθημερινά για την απόκτηση ολοένα και περισσότερων αγαθών και αγωνιά για την διατήρηση του βιοτικού του επιπέδου. 

Ταυτόχρονα, στην εποχή μας η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη και η ευμάρεια υπό ευρεία έννοια δέχονται σοβαρή απειλή, κινδυνεύοντας από τις αλλεπάλληλες κρίσεις, οικονομικές, περιβαλλοντικές, υγειονομικές.. Κυρίαρχες ιδέες όπως αυτές του τύπου: «η ζωή είναι σκληρή», «το χρήμα βγαίνει δύσκολα» υιοθετούνται πλέον μαζικά και αγκιστρώνονται ολοένα και ποιο βαθειά στις πεποιθήσεις των ανθρώπων, διαταράσσοντας την συναισθηματική και ψυχική ισορροπία. 

Μήπως, όμως, υπάρχει και μια διαφορετική πρόσληψη της αφθονίας, και της ευτυχίας γενικότερα,μέσα από την υιοθέτηση μιας διαφορετικής στάσης ζωής, περισσότερο πνευματικής και απελευθερωμένης από το βάρος του φυσικού, υλικού μας κόσμου; 

Και, μήπως αυτή η διαφορετική μας τοποθέτηση έχει τη δύναμη, μέσα και από μια διαφορετικού τύπου ψυχική ισορροπία να αλλάξει τις δυσοίωνες προβλέψεις και να φέρει στη ζωή μας αφθονία; 

Στο πλευρό μας, στην παραπάνω αναζήτηση θα σταθούν πολλές και διαφορετικές παραδόσεις και διδασκαλίες. 

Παρουσίαση: Έλσα Δεληγιάννη-  Progressor  Κοσμοενεργειακής θεραπευτικής 

*Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας τηλεφωνικά στο 2310 253878 ή ηλεκτρονικά παρακάτω. 

Κάντε την κράτησή σας εδώ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.

Ο μέγιστος αριθμός χωρητικότητας είναι 50 άτομα: Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε, το οποίο θα επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο χώρο. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.

Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878 ώστε να καταλάβει τη θέση σας κάποιος επιλαχών σε περίπτωση περισσότερων από 50 συμμετοχών.

Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.

Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Read 669 times

Latest from apostaktirio team