Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 11:01

Παράξενες μέρες με Εργαστήρι Συγγραφής και πολλά βιβλία

Written by
552
Παράξενες μέρες με Εργαστήρι Συγγραφής και πολλά βιβλία

Παράξενες μέρες με Εργαστήρι Συγγραφής και πολλά βιβλία 

Οι παράξενες μέρες συνεχίζουν παρά τις αντιξοότητες το ταξίδι τους στο χώρο του βιβλίου. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι συλλογές: Μέρες του 2020  (με κείμενα από το σύντομο διαγωνισμό διηγήματος «Στην καρδιά», από το slam fiction και το Φεστιβάλ της Άμμου) και Αριθμοί  (με τα κείμενα που διακρίθηκαν στον 10ο διεθνή διαγωνισμό διηγήματος). 

Μέσα στο Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει από τη σειρά Παράξενες μέρες στον Κόσμο «Η Ανθισμένη» – το υπέροχο παραμυθένιο βιβλίο της Πατρίτσια Μαρκέζι που πήρε πέρυσι το μεγάλο βραβείο στα Eyelands Book Awards

Στη συνέχεια θα κυκλοφορήσουν  τα βιβλία των συγγραφέων Χρήστου Καραντωνίου:  «Προσοχή στη Μάγισσα», Γεωργίας Μακρογιώργου: «Πικραλίδες» και Έλσον Ζγκούρη: «Όλες οι γάτες είναι όμορφες».

Μέχρι το τέλος του μήνα,  θα εκδοθεί επίσης το συγκλονιστικό «Έπος των άστρων της αυγής» του Αλβανού συγγραφέα Ρούντι Ερεμπάρα σε μετάφραση Έλσον Ζγκούρη. Είναι το πέμπτο της σειράς «Παράξενες Μέρες στην Ευρώπη» και άλλο ένα βιβλίο -το τρίτο ανάμεσά τους- που έχει τιμηθεί με το Λογοτεχνικό Βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Στις 23 Νοεμβρίου ξεκινάει το 7ο συλλογικό Εργαστήρι Συγγραφής. Το διαδικτυακό μας Εργαστήρι αρχίζει ακριβώς τις μέρες που θα κυκλοφορήσει το βιβλίο με τα διηγήματα του προηγούμενου. Είναι η συλλογή διηγημάτων «Δώματα με θέα» που έγραψαν οι 14 συγγραφείς που παρακολούθησαν το 6ο συλλογικό εργαστήρι. 

Τα βιβλία και το Εργαστήρι μας σας περιμένουν! 

Δηλώσεις συμμετοχής: strangedaysbooks@gmail.com 

Περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήρι εδώ: 

https://strangedaysworkshops.wordpress.com

Για τα βιβλία της σειράς «Παράξενες Μέρες στην Ευρώπη»

https://strangedaysineurope.org/

Read 552 times

Latest from apostaktirio team