Print this page
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 14:10

Φεστιβάλ της Άμμου 2021

Written by
881
Φεστιβάλ της Άμμου 2021

Φεστιβάλ της Άμμου 2021

Οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες  και το λογοτεχνικό περιοδικό eyelands.gr  έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στο 7ο Φεστιβάλ της Άμμου που θα γίνει στο Ρέθυμνο, στις 20, 21 και 22 Αυγούστου του 2021.

Το θέμα του φεστιβάλ γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι: «Χάπι Εντ»

Οι συγγραφείς καλούνται να γράψουν ένα κείμενο βασισμένο σε αυτό το θέμα (μέχρι 1000 λέξεις) και οι ποιητές ένα ποίημα (μέχρι 500 λέξεις) εμπνευσμένο επίσης από το θέμα -αλλά όχι απαραίτητα με αυτόν τον τίτλο. Δεχόμαστε τις συμμετοχές σας μέχρι την 1η Ιουλίου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 10 Ιουλίου.

Στέλνετε τα κείμενά σας στη διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η συμμετοχή στο φεστιβάλ είναι - όπως και η παρακολούθησή του -δωρεάν. Οι συγγραφείς και ποιητές που θα επιλεγούν θα έχουν ως δώρο και ένα βιβλίο από τη σειρά μας «Παράξενες Μέρες στην Ευρώπη».

Από τους καλλιτέχνες κάθε είδους περιμένουμε προτάσεις για παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ανοιχτού χώρου –που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στην άμμο ή σε άλλα σημεία της πόλης.

Οι καλλιτέχνες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν καλούνται να στείλουν εκτός από την πρόταση και δείγμα του έργου τους -στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση των εκδόσεων.

Το φεστιβάλ της άμμου θα έχει και αυτή τη χρονιά παράλληλες εκδηλώσεις, συζητήσεις, εκδρομές και εκπλήξεις. Θα είναι άλλη μια αυτοσχέδια γιορτή για το τέλος ενός παράξενου καλοκαιριού. Μαζί θα είναι και μια δήλωση ελπίδας –όπως δείχνει και το θέμα του- ότι η δύσκολη εποχή  που ζήσαμε όλοι μας φτάνει στο τέλος της.

Read 881 times

Latest from apostaktirio team