Εκδόσεις Άπαρσις: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Αστυνομικού Διηγήματος - Noiroads Stories
Εκδόσεις Άπαρσις: Εκδήλωση Βράβευσης 2ου Διαγωνισμού Αστυνομικού Διηγήματος -Noiroads Stories
Με κατάμεστη την αίθουσα του ΡΟΜΑΝΤΣΟ πραγματοποιήθηκε η βραδιά βράβευσης -Noiroads Stories 2- των διακριθέντων συγγραφέων του 2ου διαγωνισμού των εκδόσεων Άπαρσις, με την θεμελιώδη συμμετοχή της ΕΛΣΑΛ (Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας) η επιτροπή της οποίας και αξιολόγησε τα συμμετέχοντα διηγήματα.
Στο χώρο παρουσιάστηκε και το συλλογικό βιβλίο των εκδόσεων «Noiroads Stories2- 20 νέες ιστορίες μυστηρίου», που περιλαμβάνει τα 20 διακριθέντα διηγήματα και κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα.
Η βραδιά ξεκίνησε με trailernoir ταινιών που επεξεργάστηκε ο συγγραφέας των εκδόσεων Νικόλας Κατούντας, δημιουργώντας από την αρχή περιβάλλον μυστηρίου.
Ο Πρόεδρος της ΕΛΣΑΛ κ. Γκάκας Σέργιος απευθύνοντας ένα χαιρετισμό ευχαρίστησε τις εκδόσεις για όλη τη συνεργασία και ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες που υπηρετούν το είδος της αστυνομικής λογοτεχνίας και έκλεισε με τη διάθεση τέτοιες συνεργασίες και προσπάθειες να συνεχιστούν και στο μέλλον.
Ο Γιώργος Ευσταθίου, υπεύθυνος των εκδόσεων Άπαρσις μίλησε για τη προσπάθεια του εκδοτικού να οργανώσει τον 2ο αυτό διαγωνισμό, ευχαριστώντας την ΕΛΣΑΛ, όλους τους συγγραφείς και όλους τους συμμετέχοντες και δήλωσε τη θέληση του εκδοτικού να στηρίξει το είδος αυτό και τους συγγραφείς στις προσπάθειές τους.
Η βραδιά, που οργάνωσε και συντόνισε η εκπαιδευτικός και ποιήτρια των εκδόσεων Κατερίνα Θανοπούλου, συνεχίστηκε με τις ομιλίες των δύο μελών της επιτροπής αξιολόγησης της ΕΛΣΑΛ και σημαντικών συγγραφέων του είδους Φίλιππο Φιλίππου και Αντώνη Γκόλτσο και τη βράβευση των διακριθέντων συγγραφέων.
1o βραβείο: Μαίρη Μαργαρίτη, Μαρία Νιτσοτόλη
2o βραβείο: Ξενοφών Φύτρος, Πολυτίμη Λινάρδου, Χριστίνα Σπηλιοπούλου
Τιμητικές διακρίσεις: Γεωργία Αγγελοπούλου, Ελένη Βούλγαρη, Παναγιώτα Δημοπούλου, Ευτυχία Κοσμαδοπούλου, Γιώργος Μπαλαούρας, Ελευθέριος Μπούρος, Κωνσταντίνα Χαρβάτη, Μανόλης Κατεινάς, Ισίδωρος Μαυρογεώργης, Ευαγελία Παπανίκου, Ηρώ Σκάρου, Κώστας Στοφόρος, Ανδρέας Αντωνάτος, Χρύσα Βασιλείου, Λένα Κικίδου.
Στο χώρο εκτίθονταν και οι αφίσες που δημιούργησε ο Κώστας Παπανέστης και οι: Μάνος Αγγελάκης , Αλέξης Αλιφραγκής, Δανάη Νταλίπη, Παναγιώτης Παγώνης, Σπύρος Σουρλαντζής , Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, Βασίλης Μέξης, Ελένη Σημαντηράκη, Κωνσταντίνα Μπενάκη, Κωνσταντίνος Σωχωρίτης, Μάγδα Καλαρύτη, Ειρήνη Χριστοπούλου, Χάρης Μπεκράκης, Κωνσταντίνα Στόμη,Βαγγέλης Προύντζος.
Η βραδιά έκλεισε με livejazz μουσική από τους Δημήτρη Αραπαντελή-πιάνο, Γιώργο Μαραγκό- σαξόφωνο.
Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ, Δεύτερο Πρόγραμμα, Κόσμος, ΕΡΑ σπορ, η Φωνή της Ελλάδας.
Εκδόσεις Άπαρσις, Μυκηνών 9, Κεραμεικός, 215-5155600
www.aparsis.gr/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.facebook.com/aparsis.publishing
Latest from apostaktirio team
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
- Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
- Μάνια Βλαχογιάννη "Ο Έρωτας κι ο Χρόνος", το νέο της τραγούδι
- SWAN behind the scenes — Το Ακροβατικό υπερθέαμα της Κίνας που κατέκτησε το Μπολσόι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- «Το Τελευταίο Debate ή Το Μενού της Επανάστασης»
- «Ξενοδοχείο ΣυνΑισθήσεων»
- GiGiFeS | καλοκαιρινά acoustic live
- «Καρυάτις Δ | Χίος» Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Τατάκη στο Μουσείο Μαστίχας Χίου
- Καλαυρία Τέχνη - Ομαδική Εικαστική Έκθεση
- ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ | ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
- NAΪKA (US) live in Athens
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2026
- RUDU FEST AMORGOS 2026 – 27 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου
- "LOVE MOODS" - Κωνσταντίνος Σαμψών
- 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
- Η ταινία “Sinatra! Eternity” στις Κάννες
- Η ποιητική της ελευθερίας ή όσα δεν φυλακίζονται
- 8ες Χορευτικές Αμφικτυονίες | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
- Συναυλία Μνήμης με τους «Ωσεί Απόντες» και με τους «Giorgos & Eva Band»
- 4ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"