Juno - New Single 'More'
Juno - New Single 'More'
Λίγο πριν την έναρξη της νέας δεκαετίας η Αθηναία τραγουδοποιός Juno κυκλοφορεί ένα μικρό δείγμα από το αναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της!
MORE ένα ολοκαίνουριο χορευτικό και άκρως ραδιοφωνικό τραγούδι σε dreampop και electropop ρυθμούς που απογειώνεται με την ερμηνεία της Juno!
Artist Bio
Η Αθηναία τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Juno ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι πριν από μια δεκαετία, ξεκινώντας μαθήματα μονωδίας ως σοπράνο, στο Δημοτικό Ωδείο της Πετρούπολης. Παράλληλα με τις σπουδές της στη αρμονία, θεωρία και τη σύνθεση τραγουδιών, άρχισε να πειραματίζεται με διάφορα είδη μουσικής και να ανακαλύπτει τις δημιουργικές της δυνατότητες.
Στην πορεία κυκλοφόρησε τραγούδια της με τη συνεργασία εγχώριων καλλιτεχνών, αλλά και ξένων, όπως ο Auditory Canvas, DistantStarr, Buddy Leezle.
Τα πρώτα της βήματα ως τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια έγιναν επίσημα το 2017, όποτε και κυκλοφόρησε ψηφιακά το πρώτο της EP με τίτλο "The Leap" σε παραγωγή του Jovian Kid.
Λίγους μήνες αργότερα, στις αρχές του 2018, κυκλοφόρησε ένα single με τίτλο "Love in Stereo", μια downtempo μπαλάντα με στοιχεία dreampop, όπου επιμελείται σύνθεση, παραγωγή και ήχο κάνοντας τα πρώτα της βήματα και ως παραγωγός.
Το καλοκαίρι του 2019 κυκλοφορεί το CLOSER EP, με 4 νέα τραγούδια στα οποία υπογράφει σύνθεση και παραγωγή, μία ολοκληρωμένη δουλειά η οποία την εισάγει δυναμικά στην ελληνική σκηνή.
Σήμερα, λίγο πριν την αλλαγή της δεκαετίας κυκλοφορεί το νέο της upbeat single με τίτλο MORE!
Latest from apostaktirio team
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
- Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
- Μάνια Βλαχογιάννη "Ο Έρωτας κι ο Χρόνος", το νέο της τραγούδι
- SWAN behind the scenes — Το Ακροβατικό υπερθέαμα της Κίνας που κατέκτησε το Μπολσόι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- «Το Τελευταίο Debate ή Το Μενού της Επανάστασης»
- «Ξενοδοχείο ΣυνΑισθήσεων»
- GiGiFeS | καλοκαιρινά acoustic live
- «Καρυάτις Δ | Χίος» Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Τατάκη στο Μουσείο Μαστίχας Χίου
- Καλαυρία Τέχνη - Ομαδική Εικαστική Έκθεση
- ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ | ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
- NAΪKA (US) live in Athens
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2026
- RUDU FEST AMORGOS 2026 – 27 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου
- "LOVE MOODS" - Κωνσταντίνος Σαμψών
- 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
- Η ταινία “Sinatra! Eternity” στις Κάννες
- Η ποιητική της ελευθερίας ή όσα δεν φυλακίζονται
- 8ες Χορευτικές Αμφικτυονίες | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
- Συναυλία Μνήμης με τους «Ωσεί Απόντες» και με τους «Giorgos & Eva Band»
- 4ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
