Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 09:55

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΑΣ – album “Έντεκα”

Written by
933
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΑΣ –  album “Έντεκα”

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΑΣ– album “Έντεκα”  

BIO 

Ο Απόστολος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από τις πρώτες ημέρες της ζωής του, ηχούσαν στα αυτιά του ροκ ακούσματα μιας και η μητέρα του τον νανούριζε με Βασίλη Παπακωνσταντίνου και ο πατέρας του με Led ZeppelinAν και δεν τρελαινόταν για τα μαθήματα στο σχολείο, παρ´ όλα αυτά τελείωσε ΤΕΙ λογιστικής και έπειτα εργάστηκε πάνω στον τομέα της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων. Πάντα όμως είχε στη σάκα του αγαπημένες μουσικές συλλογές και ένα σημειωματάριο για να καταγράφει εικόνες ή να σκαρώνει στίχους. 

Αυτό που αγαπούσε πάντα και ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί, ήταν η μουσική και συγκεκριμένα το rock τραγούδι σε όλες του τις εκφάνσεις. Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής παράλληλα με τις σπουδές του σε κλασική, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα. Αρκετά αργότερα τον κέρδισε και η μαγεία του πιάνου και όταν βρέθηκε στο δρόμο του ένα πιάνο αντίκα του 1830, άρχισε σιγά σιγά να δημιουργεί νέες ιστορίες πάνω του. 

Τα τελευταία δύο χρόνια κατάφερε να καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου σαν ο παθιασμένος τραγουδοποιός με τα ροκ ηχοχρώματα.

Η φωνή του δυνατή και χαρακτηριστική σημάδεψε τα τελευταία χρόνια πάνω από 100 εμφανίσεις σε όλη την Β. Ελλάδα. 

Από το 2018 πέρα από την Θεσσαλονίκη -όπου συνεργάζεται με διάφορους χώρους όπως το Καφωδείο, το Δέντρο στο Bar, το Eightball, το Saloon Crazy Horse κ.α.- στράφηκε και σε πολλούς προορισμούς εκτός Θεσσαλονίκης όπως Σέρρες, Αλεξάνδρεια, Κατερίνη, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Δράμα, Ηγουμενίτσα, Νάουσα και πολλούς άλλους.  

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο ΕΝΤΕΚΑ, σε στίχους και μουσική του ιδίου, κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ενώ μέχρι τώρα κυκλοφόρησε και δύο official video clips για δύο τραγούδια του δίσκου, τα «Νομίζω το αξίζω» και «Πόσο ακόμα». 

VIDEO 

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ – OFFICIAL VIDEO CLIP
https://www.youtube.com/watch?v=K8Oz7U-gs4c 

ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΞΙΖΩ –  OFFICIAL VIDEO CLIP
https://www.youtube.com/watch?v=JvQlUlAbSNM 

ΟFFICIAL LINKS 

https://www.apostolosntias.gr

https://www.instagram.com/apostolos_ntias

https://www.facebook.com/apostolosntias

https://www.youtube.com/apostolosntias

https://www.reverbnation.com/apostolosntias

https://open.spotify.com/album/1BkEfxqcWEdq3HDjbqXSxQ

https://music.apple.com/us/album/enteka/1490706746?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4

https://music.amazon.com/albums/B082GKQV5T?tab=CATALOG

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

 

Read 933 times

Latest from apostaktirio team