Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 16:05

BEFORE SUNDAY– album “Anticipation” (Rockshots Records, Απρίλιος 2020)

Written by
737
BEFORE SUNDAY– album “Anticipation” (Rockshots Records, Απρίλιος 2020)

BEFORE SUNDAY– album “Anticipation” (Rockshots Records, Απρίλιος 2020) 

BIO 

Οι Before Sunday είναι μια ποπ-ροκ μπάντα με έδρα στο Λονδίνο. 

Η μουσική τους έχει τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα, αποτυπώνοντας τις πολύπλευρες μουσικές καταβολές των μελών της μπάντας, με έντονη διάθεση για συνεχή εξερεύνηση διαφορετικών στιλ και δημιουργικών ιδεών. 

Το στιλ των Before Sunday είναι ανεπιτήδευτο και γεμάτο ενέργεια, με τον ήχο να κινείται ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, όπως ποπ, edm, hard rock, funk, και alternative, φέρνοντας στην επιφάνεια μια μάλλον εκλεκτική προσέγγιση τόσο στη μουσική όσο και στον στίχο. Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς ο ήχος παίζει με διαφορετικά ύφη και στιλιστικές κατευθύνσεις, χωρίς να ξεχνά τις μελωδικές στιγμές. Η ενθουσιώδης υποδοχή των Before Sunday από το κοινό και την μουσική κοινότητα δεν αποτέλεσε, λοιπόν, έκπληξη, με πλήθος κολακευτικών σχολίων και βραβεύσεων να βρίσκεται ήδη στις αποσκευές τους, ως απόδειξη του ότι η μπάντα θέλει και μπορεί να γράφει μουσική που σου μένει, βάζοντας όλο και υψηλότερους στόχους. 

Στα επιτεύγματά τους συγκαταλέγεται η συμμετοχή στον τελικό του διαγωνισμού UK Songwriting Competition (2017) με το σινγκλ "No Destination", ενώ σειρά είχε το αγαπημένο "Obsessions" που σάρωσε στους διαγωνισμούς UK Songwriting (2018) και Unsigned Only competition (2019). Η μουσική των Before Sunday έχει συνδεθεί με τους εμβληματικούς Red Hot Chili Peppers, Sia, Pink και Michael Jackson, μεταξύ άλλων. 

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα συναρπαστικό μπλεντ διαφορετικών στιλ και πολλαπλής αισθητικής, όπως rock, funk, metal, και R&B, χωρίς αυτό να σταματά τους Before Sunday από το να παραμένουν αληθινοί και δημιουργικοί, φτιάχνοντας catchy ποπ μουσική που αναδεικνύει την πιο προσιτή τους πλευρά! 

Οι Before Sunday μόλις επέστρεψαν από το σούπερ επιτυχημένο tour με τους θρυλικούς Pavlov's Dog, σε Αγγλία και Ελλάδα, στη διάρκεια του οποίου ήρθαν σε επαφή με το διεθνές κοινό, ενώ πρόσφατα υπέγραψαν συμβόλαιο παγκόσμιας κυκλοφορίας του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο "Anticipation", με την Rockshots Records. To ντεμπούτο των Before Sunday κυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2020.

Read 737 times

Latest from apostaktirio team