Ειρήνη Ασημοπούλου, Σταμάτησε ο Χρόνος, Νέο single
Ειρήνη Ασημοπούλου, Σταμάτησε ο Χρόνος, Νέο single
Νέο τραγούδι του συνθέτη Δημήτρη Τσιβούλα "Σταμάτησε ο χρόνος" , με την υπέροχη φωνή της Ειρήνης Ασημoπούλου που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στο Voice 2020.
"Σταμάτησε ο χρόνος".
Κυκλοφορεί από τη Spider Music.
Καλή ακρόαση !!!
Λίγα λόγια για την Ειρήνη Ασημοπούλου
Η Ειρήνη Ασημοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών με τη συμμετοχή της σε διάφορες μουσικοθεατρικές παιδικές παραστάσεις και παιδικές χορωδίες. Σε ηλικία 17 ετών συμμετείχε στην εκδήλωση για τον Κυπριακό Αγώνα τραγουδώντας στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. ενώ λίγο αργότερα πήρε μέρος στη μουσικοθεατρική παράσταση ¨Νόστιμον ήμαρ¨ , με κεντρικό θέμα τον ξεριζωμό του 1922 ερμηνεύοντας διάφορα τραγούδια του ξεριζωμού.
Ήταν 23 ετών όταν κυκλοφόρησε η πρώτη προσωπική επαγγελματική της δουλειά με τίτλο ¨Λόγια που δεν έχουν τελειωμό¨ σε στίχους της Αθηνάς Χατζησυμεωνίδου και μουσική του Άκη Καντέρη. Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές στην Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τις Σέρρες, σε όλη την Χαλκιδική καθώς και την Κατερίνη.
Το καλοκαίρι του 2019, μετά από απαίτηση των συνεργατών και φίλων της, έστειλε την αίτηση για το τηλεοπτικό μουσικό παιχνίδι "THE VOICE OF GREECE". Πολύ σύντομα βρέθηκε στο stage του παιχνιδιού, τραγουδώντας μπροστά στους κριτές κάνοντας και τους 4 να γυρίσουν. Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι είχε ξεκινήσει στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.
«Τραγουδώντας επαγγελματικά τα τελευταία δύο χρόνια, συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ευλογία είναι να ζεις όπως και με όσα αγαπάς στο πλευρό σου!» μας λέει η Ειρήνη Ασημοπούλου που κυκλοφόρησε μόλις το νέο της single με τίτλο «Σταμάτησε ο Χρόνος» σε στίχους και μουσική του επίσης Θεσσαλονικιού Συνθέτη και Στιχουργού Δημήτρη Τσιβούλα.
Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Τσιβούλα
Ο Δημήτρης Τσιβούλας ασχολείται από μικρός με τη μουσική. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκε ως μουσικός σε διάφορους χώρους διασκέδασης της Θεσσαλονίκης υπηρετώντας τη ρεμπέτικη, παραδοσιακή μουσική όπως επίσης τη ροκ και τη σύγχρονη έντεχνη σκηνή.
Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Ωδείου και Σχολής Χορού Εν Τέχνη (www.entechni.gr).
Το 2018 κυκλοφόρησε από τη Spider Music τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΄΄Για Όλα Και Κανένα΄΄
Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησε το ποίημα ΄΄Ένας Δόκιμος Στη Γέφυρα Εν Ώρα Κινδύνου΄΄ σε ποίηση Νίκου Καββαδία. Ένα τραγούδι το οποίο είναι ερμηνευμένο εξαιρετικά από τον Νικόλα Λάππα.
Σήμερα παρουσιάζει το τραγούδι ΄΄Σταμάτησε Ο Χρόνος΄΄, σε στίχους και μουσική δικούς του. Ένα ζειμπέκικο ερμηνευμένο από την εξαίσια Ειρήνη Ασημοπούλου.
Latest from apostaktirio team
- Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2026 - Ελληνοαυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος
- ''Nothing to Hide'': Μια παράσταση για όσους τολμούν να φανούν
- 22ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος για το έτος 2026 από την Ένωση Λογοτεχνών Β. Ελλάδας
- "Αρμονία – Ανάμεσα στο χρώμα και την ύλη", ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών
- Εθελοντική Αιμοδοσία από την ομάδα «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ»
- «Λυσιστράτη» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
- Ένα νέο single | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ Feat Χριστίνα Τσεμαλίδου | ''ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ'' & ''ΖΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ''
- Παραδοσιακό γλέντι στο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου από τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής «Η Ροδιά»
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση «Όλα τα πήρε το καλοκαίρι»
- 8ο PHOTONET GALLERY - ΑΘΗΝΑ, "ΜΕΛΑΝΥΘΡΟΣ"
- Ledisi (US) “For Dinah” live στην Αθήνα
- Θανάσης Σαμαράς «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» | Stand Up Comedy
- Αρσέν Λουπέν: Το μυστήριο της Κούφιας Βελόνας
- NAOMI MUTOH "La Pesanteur et la Grâce" SOLO BUTOH PERFORMANCE
- SWAN — Το Ακροβατικό υπερθέαμα της Κίνας που κατέκτησε το Μπολσόι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- H Χρυσάνθη Ιακώβου σχολιάζει τη συλλογή διηγημάτων του Τάσου Χανλίογλου «Να σε παρηγορήσω ήρθα», Εκδόσεις Αποστακτήριο
- ΔΟΓΜΑ ΜΠΕΓΚΙΝ: Ένα ταξίδι στο εφιαλτικό 2125 από την Ομάδα ΚΛΕΨύΔΡΑ
- «ΕΓΚΑΤΟΝ 2» του Αργύρη Χριστομάγνου
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση "Σώμα καλοκαιριού"
